Seuraa meitä:

Tennis

Serbian tennistähdelle uskomaton merkkipaalu – “Kiitos järjestäjille ja yleisölle…”

Novak Djokovic taipui Serbian ATP-kisassa.
AOP

Maailman ykköspelaaja miestenniksessä eli Serbian Novak Djokovic eteni Rooman Masters-1000 -turnauksessa loppuotteluun Stefanos Tsitsipasia vastaan. Sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun Djokovic selvitti tiensä kaatamalla välierässä vahvan esityksen päätteeksi Norjan suurpelaaja Casper Ruudin. Voitolla oli myös iso merkitys serbialaisen uraan, sillä voitolla kokenut pelaaja saavutti hienon merkkipaalun. 

Novak Djokovic kaatoi lauantai-iltana loistavan pelin myötä Casper Ruudin suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-4, 6-3) -lukemin. Djokovicille voitto oli samalla uran tuhannes ATP-kiertueella.

– Kiitos turnauksen järjestäjille ja yleisölle, kun juhlitte saavutusta kanssani, kommentoi Djokovic kenttähaastattelussa.

Ottelussa serbialainen oli hurjassa vireessä, sillä Djokovic karkasi avauserässä kahdella murrolla 4-0 -johtoon ja ratkaisi erän nopeaan tahtiin, vaikka norjalainen mursikin kertaalleen takaisin.

Toisessa erässä nähtiin tasaisempaa vääntöä, mutta lopulta seitsemännessä pelissä Djokovic otti murron ja voitti ottelun loput pelit vieden erän 6-3 -lukemin.

– Tuntuu, että pelasin hyvin tänään. Aloitin loistavasti ja pääsin pikatahtiin 4-0 -johtoon. Sen jälkeen taso hieman laski enkä voinut kentällä kovinkaan hyvin 15-20 minuutin aikana. Casper käytti mahdollisuuden hyväksi ja nousi takaisin erään mukaan. Oli äärimmäisen tärkeää saada erä poikki kymmenennessä pelissä.

Djokovic on voittanut Rooman turnauksen viisi kertaa. Neljänä edellisenä vuotena Djokovic on pelannut turnauksen finaalissa ja yhteensä 12 kertaa urallaan. Finaalissa Djokovic tavoittelee uransa 38. Masters-1000 -turnauksen voittoa, kun vastaan asettuu Stefanos Tsitsipas. Kreikkalaista vastaan Djokovic käänsi viime vuonna Ranskan avointen loppuottelun 0-2 -tilanteesta edukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis