Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kädenvääntökisoissa tragedia – Tunnettu suomalaisnimi menehtyi

kädenvääntö
AOP

Seinäjoella viime lauantaina järjestetyissä kädenväännön Pohjanmaan mestaruuskilpailuissa sattui tragedia, kun tunnettu kädenvääntäjä Harri Kumpulainen menehtyi.

Suomen Kädenvääntöliitto Ry julkaisi maanantaina muistokirjoituksen lauantaina menehtyneelle kädenvääntäjälle Harri Kumpulaiselle.

– Lauantaina 14.5. järjestetyissä Pohjanmaan mestaruuskilpailuissa kohtasimme suuren surun, kun Järvenpään Kädenvääntäjien arvostettu jäsen Kumpulainen menehtyi äkillisen sairauskohtauksen seurauksena. Harrilla oli tärkeä rooli Järvenpään vääntäjissä, sekä koko Suomen vääntöperheen jäsenenä.

Kädenvääntöliiton mukaan Kumpulainen oli arvostettu henkilö lajipiireissä. Tiedotteen mukaan mies tullaan muistamaan ystävänä, kilpakumppanina sekä aktiivisena treenikaverina.

– Sydämellinen, innokas kädenvääntäjä, joka oli valmis tekemään lajin eteen kaikkensa. Harri oli menestyksekäs vääntäjä jolle kädenvääntö oli kaikki kaikessa ja tämä nähtiin menestyksekkäinä voittoina useana perättäisenä vuonna lukuisissa eri kilpailuissa.

– Hän oli aina valmis lähtemään lajin perässä niin kilpailuihin, messuille kuin seurasta riippumatta kaikkiin yhteistreeneihin mihin päin Suomea tahansa.

Kädenvääntöliiton puheenjohtaja Erika Ketola kommentoi ikävää tapahtumaa Ylelle.

– Tapahtuma on todella harvinainen, eikä liity millään tavoin itse lajiin eli sairaustapauksella ja kädenväännöllä ei ole keskenään tekemistä. Tapahtuma on todella ikävä ja hyvin järkyttävä, Ketola kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit