Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa uskomaton ylikävely – Suursuosikki tylysti laulukuoroon!

Dallas Mavericksin Luka Doncic pitkässä kolmosessa.
AOP

NBA:n pudotuspeleissä pelattiin kaksi toisen kierroksen seitsemättä ottelua maanantain vastaisena yönä. Päivän ensimmäisessä ottelussa Boston Celtics upotti hallitsevan mestarin Milwaukee Bucksin selvin lukemin. Päivän toisessa ottelussa viime kesän toinen finalisti, NBA:n läntisen konferenssin voittanut Phoenix Suns sai kotiparketillaan kölimöykkyä. Dallas Mavericks löi Sunsin tylysti laulukuoroon ja jatkoi matkaansa läntisen konferenssin finaaleihin.

Dallas Mavericks tiputti melkoisen pommin NBA:n pudotuspeleissä iskemällä hallitsevan NBA:n läntisen konferenssin mestarin Phoenix Sunsin laulukuoroon toisella kierroksella. Mavericks tiputti Sunsin jatkosta seitsemänteen peliin venyneessä sarjassa voitoin 4-3.

Kuusi ensimmäistä ottelua päättyivät kotivoittoihin, mutta ensimmäinen ryöstö tapahtui Phoenixissa, kun Mavericks oli parempi tyrmäävin lukemin 123-90. Läntisen konferenssin finaaleissa Mavericksia vastaan asettuu Golden State Warriors, joka kaatoi omassa toisen kierroksen sarjassaan Memphis Grizzliesin voitoin 4-2.

Mavericksin tähti oli kuinkas muutenkaan Slovenian Luka Doncic. Doncic heitti ottelussa 35 pistettä ja otti kymmenen levypalloa. Doncic johdatti joukkueensa seitsemänteen peliin tekemällä kuudennessa ottelussa 33 pistettä ja ottamalla 11 levypalloa. Hurjaa seitsemännen pelin esityksestä teki se, että slovenialaisella oli saman verran pisteitä puoliajalla kuin koko vastustajalla yhteensä. Ensimmäisen 24 minuutin aikana Doncic oli merkkauttanut 27 pistettä, kun Mavericks johti ottelua lukemin 57-27.

Vierasjoukkueen toiseksi paras pistemies oli Spencer Dinwiddie 30 pisteellä. Dinwiddien vastuu kasvoi ottelussa, sillä Doncic pelasi vain reilut 30 minuuttia ottelussa.

Ottelussa Mavericks onnistui hyydyttämään Sunsin heittopelin täysin, sillä Devin Booker ja Chris Paul tekivät yhteensä 21 pistettä. Cameron Johnson oli joukkueensa tehokkain pisteiden tekijä, kun Johnsonille merkattiin 12 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo