Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomen tennisässälle karmaiseva tappio – Ranskalaistähti riehui ottelussa!

Benoit Paire Geneven turnauksessa.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan kaksi valmistavaa turnausta Ranskan avoimiin, jotka käynnistyvät sunnuntaina. Ranskan Lyonissa pelataan ATP-250 -kisa, kuten myös Sveitsin Genevessä. Geneven turnauksessa nähdään muun muassa maailman kärkipelaajiin lukeutuva Daniil Medvedev, joka pelaa ensimmäisen ottelunsa sitten keväällä suoritetun leikkauksen. 

ATP-250 tason turnauksia käydään tällä viikolla kahdessa maassa ja samalla kahdessa kaupungissa. Sveitsin Genevessä pelattavassa turnauksessa ykkössijoitettuna on Venäjän Daniil Medvedev, joka hakee virettä ennen Ranskan avoimia. Samaisessa turnauksessa on kahdeksan sijoitetun pelaajan joukossa Casper Ruud ja Denis Shapovalov, jotka pelasivat erinomaisesti menneellä viikolla.

Turnauksessa oli myös mukana Suomen Emil Ruusuvuori, joka kohtasi Ranskan Benoit Pairen. Ruusuvuori lähti otteluun suosikkina, mutta joutui taipumaan kolmen erän väännössä 2-1 (7-5, 5-7, 6-4) -erin.

Ruusuvuori nousi murron takaa avauserässä tasoihin 5-5’n, mutta menetti heti perään oman syöttönsä ja hävisi erän. Toisessa erässä Paire otti nopeasti murron, mutta menetti syöttönsä tultuaan syöttämään ottelua nimiinsä. Menetettyään syöttönsä 5-4 -tilanteessa kuumaverinen Paire hakkasi mailansa rikki ja löi muutaman pallon kentältä ulos. Lopulta toinen erän meni 7-5, kun Ruusuvuori mursi toistamiseen ranskalaisen syötön.

Päätöserässä molemmat pitivät hyvällä varmuudella syöttöjään kunnes erän yhdeksännessä pelissä Ruusuvuori ei saanut syöttöään osumaan ruutuun juuri ollenkaan ja suomalainen menetti syötön. Paire tuli syöttämään ottelua kotiin ja onnistui siinä vaikka tarvitsikin kolme ottelupalloa.

Paire kohtaa toisella kierroksella Ruudin, joten testi on heti seuraavaksi merkittävästi kovempi kuin ensimmäisellä kierroksella. Ruud on turnauksen hallitseva mestari ja turnauksen kakkossijoitettu pelaaja.

Ruusuvuori pelaa seuraavaksi Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella. Suomalainen oli tuoreella ATP-listalla sijalla 61, joten Ranskan avoimissa kolmannellekin kierrokselle pääsy tarkoittaisi nousua ennen uutta listaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis