Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Wimbledonin avoin tennisturnaus vakavissa ongelmissa – Pelikieltopäätös voi pilata koko turnauksen

Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy maanantaina
AOP

Tenniksen Grand Slam -turnausten kohdalla pelataan kovaa peliä, kun mediatietojen mukaan Wimbledonin avoimelta tennisturnaukselta aiotaan riisua naisten maailmanranking-pisteiden jako-oikeus tämän vuoden turnauksessa.

Vaikeaan tilaanteeseen johti Wimbledonin avoimen tennisturnauksen järjestävien tahojen, All England Club AELTC:n ja Lawn Tennis Association LTA:n, päätös asettaa venäläiset ja valkovenäläiset pelaajat pelikieltoon Wimbledonissa Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan vuoksi.

Päätös on aiheuttanut suurta närää tennispiireissä, joissa monet muut tahot ovat valmiita antamaan venäläisten ja valkovenäläisten pelaajien pelata neutraalien tunnusten alla.

Nyt Naisammattilaispelaajien liiton WTA on mediatietojen mukaan ilmoittanut, että se aikoo riisua Wimbledonilta naisten maailmanranking-pisteiden jako-oikeuden tämän vuoden turnauksessa vastalauseena järjestäjien ratkaisulle.

WTA:n toimitusjohtaja Steve Simon kertoi johtavien pelaajien runsasta osallistumista pidetyssä puhelinkonferenssissa, että hän suositteli sitä virallisesti vastauksena venäläisten ja valkovenäläisten pelikieltoon. Tietojen mukaan muut brittiturnaukset välttyisivät samalta kohtalolta, koska pelaajat pystyvät pelaamaan niiden aikana muissa turnauksissa.

Oman lusikkansa soppaan tuo myös se, että Miesammattilaispelaajien liitto ATP aikoo tietojen mukaan tehdä saman ratkaisun WTA:n kanssa. Tämä söisi Wimbledonin tämän vuoden turnaukselta viimeisenkin merkittävyyden ja uskottavuuden.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis