Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formula 1 -konkari Fernando Alonso raivoaa kilpailujohtajista: “He eivät olleet kovin ammattimaisia”

Fernando Alonso F1-kuski Alpine
AOP

Formula 1 vaihtoi täksi kaudeksi kilpailujohtajaa, kun australialainen Michael Masi epäonnistui pahasti viime kauden päätösosakilpailussa. Nyt F1-konkari Fernando Alonso on kommentoinut kiukkuisesti toimitsijoiden toimintaa sanktionsa jäljiltä.

Alpinen Formula 1 -kuski Fernando Alonso laukoi perjantaina kovaa tekstiä F1:n johtajiston epäpätevyydestä ja kilpailutietämyksen puutteesta. Miehen mukaan ongelmia on ollut koko kauden ajan ja Alonso joutui niiden uhriksi viimeisimmässä Miamin GP:ssä.

Alonso kuvaili rangaistusta, jonka hän sai Miamissa siitä, että hän sai edun poistuessaan radalta epäreiluksi. Viisi sekuntia, jotka lisättiin hänen kilpailuaikaan šikaanin leikkaamisesta, pudottivat hänet pisteiltä.

Alonso kertoi luovuttaneensa välittömästi voittamansa ajan takaisin, mutta tuomarit olivat katsoneet vain, että hän oli ajanut nopeammin seuraavalla sektorilla. Tuomaristo ei ollut myöskään vastannut Alpinelle, kun talli yritti todistaa asioiden tolaa telemetriatietojen avulla.

– Uskomme, että se oli erittäin epäreilua ja epäpätevyyttä toimitsijoilta.

– He eivät olleet kovin ammattimaisia. Hukkasin yhden mutkan ja annoin ajan takaisin. He näkivät vaaleanpunaisen värin nopeimpana seuraavalla sektorilla ja ottivat sen pyytämättä todisteita.

Alonsoa kiukutti myös tuomariston Alpinen-välttely.

– Saavuimme takaisin todisteiden kanssa, ja he pakkasivat jo tavaroitaan, eivät edes huoneessa. Näytimme heille tiedot ja he huomasivat olevansa kädet sidottuina, koska he olivat jo antaneet rangaistuksen.

– Se oli erittäin huono. Sen pitäisi olla jotain, jota ei tapahdu F1:ssä sillä ammattitaidolla ja sellaisilla standardeilla, joita F1:llä on tällä hetkellä.

Alonso kritisoi myös voimakkaasti Niels Wittichiä, joka on toiminut kilpailujohtajana kaikissa viidessä tämän vuoden kilpailussa.

Alonso viittasi Wittichin päätökseen olla vastaamatta kuljettajien pyyntöihin asentaa iskuja vaimentava este mutkaan, jossa Ferrarin Carlos Sainz törmäsi rajusti perjantain harjoituksissa Miamissa.

Masin vaihto Wittichiin ei ole auttanut

Kun Alonsolta kysyttiin, oliko hän nähnyt todisteita Kansainvälisen autoliiton FIA:n parannuksista rakenneuudistuksen jälkeen, jotka seurasivat sen jälkeen, kun entinen kilpailujohtaja Masi epäonnistui viime kauden päätöskisassa.

– Ei. Näimme jo pari asiaa, jotka osoittivat, että meidän on vielä parannettava paljon.

– Sinulla täytyy olla jonkin verran tietoa kilpa-ajoista ennen kuin olet kilpailujohtaja tai yrität seurata kilpailua, enkä usko, että tieto on paikallaan tällä hetkellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1