Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Makwan Amirkhanin tyrmännyt vapaaottelija kävi lähellä kuolemaa: “Minulla ei käy tuuria”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Englantilainen UFC-organisaatiossa otteleva vapaaottelija Lerone Murphy kertoi torstaina olleensa hurjassa kolarissa. Miehen mukaan hänen henkensä oli hiuskarvan varassa.

Englantilainen vapaaottelija Lerone Murphy julkaisi Instagram-tilillään hurjannäköisen kuvan torstaina. Miehen pää oli paksussa paketissa.

– Ei hemmetti sentään, minulla ei käy tuuria. Toinen lähellä kuolemaa -kokemus. Eilen pyöräillessäni vastaantuleva auto kääntyi katsomatta oikealle ja törmäsimme suurella nopeudella. Se aiheutti ikävän päähaavan. Ambulanssin saapuminen kesti 45 minuuttia, mikä sai minut melkein vuotamaan kuiviin. Täällä hengitän edelleen selkeästi suurempaa tarkoitusta varten, Murphy sadatteli.

Murphy kävi jo aiemminkin lähellä kuolemaa vuonna 2013. Hän oli tuolloin 21-vuotias. Murphy oli parturissa ja poistui liikkeestä, ja ulos astuessaan häneen osui luoti, joka lävisti posken. Mediatietojen mukaan oli ihme, että Murphy selvisi ampumavälikohtauksesta hengissä.

Murphy on otellut ammattilaisurallaan UFC:n lisäksi Full Contact Contender -, Celtic Gladiator -, Evolution Of Combat -, FightStar Championship – ja Tanko Fighting Championships -promootioissa. Uran saldo on 11 voittoa ja yksi tasapeli 12 ottelussa. Suomalaisille Murphy on tuttu nimi hänen tyrmättyään tähtiottelija Makwan Amirkhanin lokakuussa 2021.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lerone Murphy UFC (@lpresi145) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit