Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Olutmerkki tukemaan huippupelaajaa – “Jo toinen laatuaan!”

Brady Tkachuk Calgaryssa.
AOP

Maailman parhaassa jääkiekkoliigassa kuohuu jälleen. Pohjois-amerikasta tuttu olutmerkki on ryhtynyt jälleen kesken NHL:n pudotuspelien sponsoroimaan sarjassa pelaavaa kiekkoilijaa. Viime kesänä Budweiser otti siipiensä suojaan venäläiskiekkoilija Nikita Kucherovin ja tänä keväänä on vuorossa yhdysvaltalaishyökkääjä Brady Tkachuk.

Olutmerkki Budweiser on tehnyt jälleen humoristisesti kovan kiinnityksen, kun olutmerkki on tehnyt yhteistyösopimuksen yhdysvaltalaisen NHL-kiekkoilija Brady Tkachukin kanssa. Yhteistyösopimukseen liittyy kosolti huumoria, sillä Brady on ollut viimeisten viikkojen aikana kannustamassa veljeään Matthew Tkachukia NHL:n pudotuspeleissä.

Brady on NHL-joukkue Ottawa Senatorsin kapteeni ja hänen kausi on päättynyt runkosarjaan jokunen viikko sitten. Matthew kuuluu Calgary Flamesin avainpelaajiin ja taistelee NHL:n mestarille jaettavasta Stanley Cupista. Brady on heilunut Flamesin kotihallissa Scotiabank Saddledomessa Budweiser oluet taskuissaan ja kannustanut raivoisasti veljensä edustamaa joukkuetta.

Edellisessä ottelussa Brady käveli katsomoon kaksi olutta takataskuissa ja yksi kädessään samalla heittäen ylävitosia eri fanien kanssa. Tästä suorituksesta Budweiser innostui ja päätti tehdä Bradyn kanssa yhteistyösopimuksen.

Viime kesänä Stanley Cup -finaalien jälkeen voittaneen joukkueen eli Tampa Bay Lightningin venäläistähti Nikita Kucherov oli Budweiser oluiden kanssa lehdistötilaisuudessa. Kucherov joi Bud Light olutta lehdistötilaisuudessa ja vastaili rennon letkeästi toimittajien kysymyksiin samalla herjaten finaaleissa kohtaamaansa vastustajaa Montreal Canadiensia.

NHL:n pudotuspelien uutisia voit seurata kattavasti Kiekkofani.com -sivustolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut