Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Dallas Mavericks hukkasi ison johdon – “Meidän on pidettävä huolta pallosta…”

Golden State Warriorsin Steph Curry Dallasia vastaan.
AOP

NBA:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin finaaleja on pelattu nyt kaksi peliä. Kummastakin voiton on ottanut Golden State Warriors Dallas Mavericksia vastaan. Lauantain vastaisen yön pelissä Warriors teki hienon nousun voittoon vaisun avausjakson jälkeen. Kaksi seuraavaa ottelua pelataan Dallasissa.

Golden State Warriors esitti isännän otteita kotiparketillaan lauantain vastaisena yönä pelatussa toisessa NBA:n läntisen konferenssin finaaliottelussa. Warriors oli 14 pistettä perässä Dallas Mavericksia tauolla, mutta onnistui äärimmäisen tehokkaan toisen jakson aikana kääntämään pelin nimiinsä 126-117 -lukemin.

Warriorsin tehokkain pistemies oli tuttuun tyyliin takamies Steph Curry, joka upotti 32 pistettä, otti kahdeksan levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Kotijoukkueelta ainoana tupla-tuplassa onnistui sentteri Kevon Looney, joka heitti 21 pistettä ja otti 12 levypalloa, joista viisi tuli hyökkäysalueella.

Mavericksin slovenialaistähti Luka Doncic oli jälleen vahvassa vireessä upottamalla 42 pistettä ja osumalla 13 kertaa 15 yrityksestään vapaaheittoviivalla. Doncic otti viisi levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

Mavericksin päävalmentaja Jason Kidd ei ollut tyytyväinen joukkueensa menettämään johtoon.

– Meidän on pidettävä parempaa huolta pallosta, koska jos menetät pallon Warriorsia vastaan, niin he ovat jo menneet ja tulevat tekemään pisteitä. Sen lisäksi heille aukenee helppoja kolmosia.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä. Mavericks on ollut kotiparketillaan vahva, sillä joukkue on voittanut viisi kuudesta pelistään kotonaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo