Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tenniksen Ranskan avoimet alkaa – Tässä mielenkiintoiset ottelut!

Novak Djokovic harjoittelee Roland Garrosin pääkentällä.
AOP

Vuoden toinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyy sunnuntaina Pariisissa, kun luvassa on massakenttäkauden huipennus eli Roland Garros. Ranskan avoimet on rankka turnaus monelle pelaajalle, sillä hitaalla alustalla pitkät pallorallit ovat yleisiä eikä helppoja syöttövuoroja ole luvassa. Viime vuonna turnauksen voitti Novak Djokovic ja tänäkin vuonna serbialainen on suuri suosikki.

Ranskan avoimet eli Roland Garros käynnistyy sunnuntaina. Miesten turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat tuttuja. Ykkössijoitettu on Novak Djokovic, joka juhli viime vuoden finaalissa voittoa Stefanos Tsitsipasista, joka on tämän vuoden turnauksessa sijoitettu neljänneksi.

Kakkossijoitettuna turnaukseen lähtee Venäjän Daniil Medvedev, joka eteni viime vuonna aina puolivälieriin saakka. Medvedev on leikkaushoitoa vaatineen loukkaantumisen jälkeen pelannut yhden ottelun massakentällä ja hävisi tuon Ranskan kokeneelle Richard Gasquetille. Suuria odotuksia massakenttää vihaavalle venäläiselle ei kannata asettaa.

Saksan Alexander Zverev on turnauksen kolmanneksi sijoitettu pelaaja. Zverev taipui viime vuonna välierässä nimenomaan Tsitsipasille. Viidenneksi on sijoitettu kaikkien aikojen paras pelaaja Ranskan avoimissa eli Espanjan Rafael Nadal. Nadal on urallaan voittanut Ranskan voimissa 105 ottelua ja hävinnyt ainoastaan kolme kertaa. Viime vuonna Nadal taipui välierässä Djokovicille.

Espanjan suurin toivo mestaruustaisteluun tämän vuoden turnauksessa on kuitenkin Carlos Alcaraz, joka on ollut suurenmoisessa vireessä. Viime vuonna Alcaraz eteni kolmannelle kierrokselle, mutta tänä vuonna nuori supertähti on varmastikin kahdeksan parhaan joukossa. Muista mahdollisista menestyjistä Norjan Casper Ruud on kahdeksanneksi sijoitettu ja Italian ykköspelaaja Jannik Sinner on sijoitettu 11.

Emil Ruusuvuorelle sopiva vastus

Turnaus käynnistetään sunnuntaina ja miesten kaaviossa on luvassa 20 ottelua. Sunnuntain mielenkiintoisiin otteluihin lukeutuu paluuta loukkaantumisen jälkeen takaisin huipulle tekevän Itävallan Dominik Thiemin ottelu Bolivian Hugo Dellieniä vastaan. Voittaja tuosta ottelusta kohtaa toisella kierroksella todennäköisesti Venäjän Karen Khachanovin, joka on sijoitettu 21. Ensimmäisenä päivänä nähdään myös Alcaraz kentillä, kun viime viikon levännyt espanjalainen saa haasteen Argentiinan kokeneelta Juan Londerolta, joka selvitti turnaukseen tiensä karsintojen kautta.

Suomen Emil Ruusuvuori aloittaa turnauksensa maanantaina. Suomalainen pelaa ensimmäisellä kierroksella Ranskan Ugo Humbertia vastaan ensimmäisen kierroksen ottelun. Humbert on ailahteleva pelaaja, joka on massakenttä kaudella voittanut yhteensä kolme ottelua ja niistä yhdenkin karsinnoissa Madridin Masters-1000 -kisaan.

Ruusuvuoren massakenttäkausi on mennyt viime vuotta paremmin, sillä voittoja on kertynyt monissa eri turnauksissa ja peli on selvästi mennyt eteenpäin. Roland Garrosia edeltäneessä Geneven ATP-kisassa Ruusuvuori taipui tosin Ranskan Benoit Pairelle kolmieräisen ottelun. Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella suurella todennäköisyydellä Norjan Ruudin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis