Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Rainbow Six: Siege -pelin e-urheilussa kuohuu – Valmentaja sai vakavan rangaistuksen törkytempuistaan

Rainbow Six: Siege ammuntapeli
AOP

Ammuntapeli Rainbow Six: Siegen e-urheilupiireissä kuohuu. Brasilialaisen huippujoukkueen XSETin valmentaja Matheus Figueiredo asetettiin toimitsijakieltoon seksuaalisen häirinnän vuoksi.

Brasilialaisen Rainbow Six: Siegen -ammuntapelin huippujoukkueen XSETin valmentaja Matheus “Budega” Figueiredo on asetettu vuoden toimitsijakieltoon ja hänelle määrättiin 5 000 dollarin sakot teostaan.

Pelin julkaisijan Ubisoft Entertainment SA:n kurinpitopäätöksen mukaan Figueiredo käyttäytyi asiattomasti kesken Six Charlotte Major -turnauksen. Mies oli käyttänyt törkeää kieltä vastassa ollutta hollantilaisen Team Liquidin joukkuetta vastaan kahden lohkovaiheen ottelun aikana.

Mediatietojen mukaan valmentaja jatkaa XSETin palveluksessa, mutta ei työskentele joukkueen kanssa ainakaan toistaiseksi.

Kurinpitopäätöksen sisältö oli tylyä luettavaa.

– Toukokuun 17. ja 18. päivä, XSETin ja Team Liquidin välisten otteluiden aikana, XSET-valmentaja Figueiredo rikkoi Rainbow Six Circuit Global -sääntökirjan sääntöjä useaan kertaan, käyttäytyen erittäin huonosti Team Liquidin jäseniä kohtaan.

– Sääntökirjan liite B:n kurinpitosäännösten perusteella Budegalle on päätetty antaa 12 kuukauden toimitsijakielto, joka alkaa välittömästi ja päättyy 18.5.2023. Lisäksi XSETille määrätään 5 000 dollarin sakko.

Figueiredo pillastui Twitterissä Ubisoftin päätöksestä. Mies linkitti siitä kuvakaappauksen tililleen ja kommentoi päätöstä vihaisesti.

– Ei edes ainuttakaan viestiä tai mahdollisuutta puolustaa itseäni sivumennen sanoen. Heräsin juuri ja näin tämän. Koko perheeni matkustaa nähdäkseen minut lavalla. Kiitos Liquid, lapselliset toimintasi ovat tehneet sinulle hyvää! Toivottavasti voit voittaa nyt!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta E-urheilu