Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Viihdejätti Sony valtavan häirintäkohun keskellä – Todisteissa karuja väitteitä

Sony Group Corporation viihdeyritys Japani
AOP

Japanilainen viihdejätti Sony Group Corporation on valtavan syrjintäkohun keskellä. Sen PlayStation-brändin alla työskennellyt entinen IT-analyytikko on nostanut kanteen yhtiötä vastaan Yhdysvalloissa.

Entinen Sony Group Corporationin PlayStation-brändin alla työskennellyt työntekijä Emma Majo on käynnistänyt uuden sukupuoleen perustuvan syrjintäkanteen PlayStationia vastaan ​​sen jälkeen, kun Yhdysvaltain liittovaltion tuomari hylkäsi ensimmäisen kanteen huhtikuussa.

Entinen PlayStationin IT-analyytikko Majo nosti alun perin kanteen yritystä vastaan ​​viime marraskuussa ja väitti muun muassa, että PlayStation maksoi naisille vähemmän kuin miehille vastaavissa tehtävissä ja että naisilta evättiin ylennyksiä.

Lisäksi Majo väitti, että hänet irtisanottiin perusteettomasti pian sen jälkeen, kun hän toimitti Sonylle allekirjoitetun lausunnon vuonna 2021, jossa kerrottiin hänen kokemastaan ​​väitetystä sukupuolisyrjinnästä.

Näitä alkuperäisiä väitteitä tuki joukko uusia syytöksiä maaliskuussa, kun kahdeksan muuta PlayStation-työntekijää, entistä ja nykyistä, esitti lausunnot, jotka kertoivat seksuaalisesta häirinnästä, kiusaamisesta, sukupuolisyrjinnästä ja kyvyttömyydestä tutkia näitä asioita kunnolla yrityksessä.

Liittovaltion tuomari päätti lopulta hylätä kanteen huhtikuussa vedoten “erityisten tosiseikkojen” puuttumiseen, mutta sanoi, että tietyt tapauksen osatekijät voivat edetä – erityisesti ne, jotka liittyvät Majon irtisanomiseen PlayStationilta ja mahdollisiin ilmiantajien suojan rikkomuksiin.

Tuomarin mukaan tapaus voitaisiin myös lähettää uudelleen lisätietojen kera. Nyt muutettu versio kanteesta, jonka painopiste on suppeampi, on toimitettu kalifornialaiseen tuomioistuimeen.

Tällä kertaa siinä vaaditaan vahingonkorvausta kaikille naisille, jotka työskentelivät PlayStationin Kalifornian-toimipisteissä varapuheenjohtaja-tason alapuolella, eikä kaikille PlayStationin naispuolisille työntekijöille kaikkialla Yhdysvalloissa.

Uuden kanteen väitteiden sanotaan olevan suurelta osin samankaltaisia ​​kuin alkuperäisessä marraskuun hakemuksessa – mukaan lukien väitteet naisten ylennyksien menemisestä mieskollegoille sekä väitteet epätasa-arvoisesta palkasta ja kostotoimista.

Mediatietojen mukaan haaste sisältää nimenomaisesti “tarkempia tosiasioita” yrityksenlaajuisista käytännöistä ja käytännöistä PlayStationilla, jotka vakiinnutivat sukupuoleen perustuvan syrjinnän ja sukupuoleen perustuvan häirinnän.

Tietojen mukaan uudet sisällöt sisältävät yksityiskohtia, jotka perustuvat edellä mainittuihin naispuolisten PlayStation-työntekijöiden maaliskuussa toimittamiin ilmoituksiin.

Mukana on myös Deloitte Touche Tohmatsu -yrityksen suorittama tutkimus, jossa Sonyssä todettiin olevan “erittäin alhainen” naisten osuus johtotehtävissä verrattuna muihin yrityksiin.

Sony ei ole vielä kommentoinut uusinta oikeusjuttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu