Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson kommentoi lentokonevälikohtaustaan – Myönsi myös oman osuutensa

Mike Tyson lentokonevälikohtaus San Francisco
AOP

Kuten aiemmin kerroimme, yhdysvaltalainen nyrkkeilylegenda Mike Tyson joutui 20.4. väkivaltaiseen välikohtaukseen lennolla USA:n San Franciscosta Floridaan. Nyt mies on kommentoinut ensi kertaa tapahtunutta julkisesti.

Yhdysvaltalainen nyrkkeilylegenda Mike Tyson joutui väkivaltaiseen välikohtaukseen toisen lentomatkustajan kanssa Jet Blue Airways Corporationin lennolla USA:n San Franciscosta Floridaan.

Tilanne alkoi, kun kanssamatkustaja alkoi häiriköidä Tysonia ja tuli Tysonin istuimen luokse riehumaan. Hän myös muun muassa heitti Tysonia pullolla. Tyson lopulta pieksi miehen.

Tutkinnan jälkeen Yhdysvaltain San Mateon piirikunnan syyttäjänviraston syyttäjät ilmoittivat, etteivät he nosta syytteitä tilanteesta Tysonia vastaan. Pääsyy päätökseen oli kanssamatkustajan käytös Tysonia kohtaan. Tyson totesi asianajajiensa välityksellä olevansa tyytyväinen päätöksestä.

Tyson kommentoi asiaa viimein julkisuuteen keskiviikkona Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastissaan. Mies otti osan tapahtuneesta omille niskoilleen ja totesi, että koko sotku alkoi kanssamatkustajan alettua rähinöimään hänen kanssaan.

– Minun ei pitäisi edes matkustaa julkisilla lentokoneilla. Vaimoni Lakiha Spicer suuttuu siitä, että matkustan julkisilla lentokoneilla, mutta mitä minä teen lentokoneessa ystävieni kanssa ja mitä, luulisin henkivartijan ja helvetin kyllä-miehen kanssa? Mitä aion tehdä lentokoneessa? Se laukaisee minut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit