Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Romanialainen tennistähti munasi Ranskan avoimissa: “Koko urallani en ole tehnyt mitään tällaista”

Irina-Camelia Begu tennis Romania
AOP

Parhaillaan käynnissä olevassa Ranskan avoimessa tennisturnauksessa nähtiin ikävä välikohtaus, kun romanialainen Irina-Camelia Begu onnistui pomputtamaan mailansa katsomossa istuneen lapsen päähän.

Romanialainen naistennispelaaja Irina-Camelia Begu on pyytänyt anteeksi pompautettuaan mailansa Ranskan avoimen tennisturnauksen katsomoon, jossa se osui lasta kasvoihin.

Tapaus tapahtui hänen naisten kaksinpeli toisen kierroksen ottelussaan venäläistä Jekaterina Aleksandrovaa vastaan. 31-vuotias Begu heitti mailansa maahan toisessa erässä, josta se pomppasi ylös katsomoon ja osui lapseen.

– Se on minulle kiusallinen hetki, joten en halua puhua siitä liikaa. Haluan vain pyytää anteeksi, Begu kommentoi.

– Koko urallani en ole tehnyt mitään tällaista ja oloni on todella paha ja olen pahoillani. Joten aion sanoa vielä kerran, että olen pahoillani tapauksesta, ja se oli minulle vain kiusallinen hetki.

Begu voitti ottelun lukemin 6-7 (3-7) 6-3 6-4 ja tarkasti lapsen voinnin ottelun jälkeen ja poseerasi kuvissa hänen kanssaan. Hän sai varoituksen, mutta myönsi, että hän oli onnekas, ettei häntä asetettu pelikieltoon.

– Se oli vaikea hetki. Lyöt kenttää mailalla, mutta et koskaan odota lennättäväsi mailaa niin paljon.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis