Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

IS: Jättipelifloppi Battlefield 2042 saa viimein uudistuksia – Ilmassa rahastuksen makua?

Battlefield 2042 ammuntapeli Electronic Arts Inc
AOP

Yksi viime vuosien pahimpien pelifloppien kärkijoukkoon kuuluva Battlefield 2042 on aiheuttanut harmaita hiuksia julkaisijalleen Electronic Arts Inc:lle. Nyt EA on päättänyt viimein tehdä radikaaleja ratkaisuja pelin suhteen.

Electronic Arts Inc:n julkaisema ja EA Digital Illusions Creative Entertainment Ab:n kehittämä ammuntapeli Battlefield 2042 on pettänyt sille asetetut ennakko-odotukset laajasti. Pelin lukuisat bugit ja useat lytätyt uudet ominaisuudet ovat lähinnä suututtaneet fanikannan ja EA sekä DICE ovat olleet hätää kärsimässä.

Esimerkiksi pelin Hazard Zone -pelitila on ollut täysi katastrofi. EA ja Dice myönsivätkin suoraan perjantaisessa tiedotteessaan, että ne ovat heittäneet pyyhkeen kehään HZ:n suhteen.

– Emme enää kehitä Hazard Zonea aktiivisesti uuden sisällön tai muunkaan osalta. Tulevat kartatkaan eivät tue HZ:tä.

Tiedotteen mukaan pelitilaa ei ajeta alas, mutta siihen ei myöskään kohdisteta resursseja kriittistä korjausta vaativia bugeja lukuun ottamatta. HZ:ssä nelihenkiset ryhmät laitetaan pienelle alueelle suorittamaan tehtäviä, taistelemaan selviytymisestä ja karkuun pääsystä. Vain kaksi joukkueista voi päästä turvaan.

Kriittisimmät tahot arvelevat EA:n tekevän hätäpaikkauksensa, jotta sen ei tarvitse hyvittää peliostoja pelaajille.

Myös uutta pelisisältöä – Seitsemän kuukauden jälkeen

EA myös vahvisti pelin saavan ensimmäistä kertaa uutta sisältöä kesäkuussa, seitsemän kuukautta julkaisun jälkeen. Luvassa on uusi kartta, hahmo, aseita, tarvikkeita ja ajoneuvoja. Uutuudet esitellään tarkemmin kesäkuussa ennen julkaisua. Luvassa on muutoksia myös nykyisiin pelitiloihin, hahmoihin, aseisiin ja tarvikkeisiin.

Ilta-Sanomien mukaan kartat ovat olleet yksi pelin suurimmista ongelmista pelaajien mielestä. Kehittäjät ovat jo hetken aikaa työstäneet uudisversioita, joita lisätään peliin vaiheittain. Ensimmäinen uudistettu kartta, Kaleidoscope, saapuu peliin kesäkuussa. Seuraavaksi vuorossa on Renewal, jonka pitäisi valmistua loppuvuoden aikana.

IS kertoo myös, että kehittäjät ovat parannelleet nykykarttoja lisäämällä muun muassa erilaisia suojia avoimiin tiloihin, muuttamalla taistelualueita ja rakennuksia, jolloin osa niistä tuhoutuu jatkossa eri tavalla.

Lähde: Ilta-Sanomat

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu