Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Tragedia seiväshyppypiireissä – Hallitseva nuorten Suomen-mestari teho-osastolle

seiväshyppy
AOP

Suomen suurimpiin seiväshyppylupauksiin kuuluva, miesten P17-sarjassa viime kaudella SM-kultaa voittanut, Eemil Hallikainen on joutunut vakavaan harjoitusonnettomuuteen.

Seiväshyppääjä Eemil Hallikaisen seura, kaavilainen Kaavin Kaiku, tiedotti miehen loukkaantumisesta sivuillaan Hallikaisen perheen luvalla.

– Urheiluseuraamme, kyläyhteisöämme ja Suomen seiväshyppyväkeä on koskettanut syvästi onnettomuus, jossa 18-vuotias seiväshyppääjämme, kesän 2021 P17-sarjan Suomen mestari Hallikainen loukkaantui vakavasti.

Hallikainen putosi tiistai-iltana 24.5. Kaavilla seiväshyppyharjoituksessa patjan ohi maahan ja sai päähänsä kovan iskun. Lääkärin tutkimuksissa Eemilillä on todettu kallonmurtuma ja merkkejä vaurioista aivojen pintakerroksissa.

– Eemil on parhaillaan nukutettuna tehohoidossa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, jotta aivot saavat tarvitsemaansa lepoa. Loppuviikon päivät ovat kriittisiä Eemilin toipumisen kannalta, seura kertoo.

Kaiku myös jakoi kiitosta kaikille hoitotahoille ja kertoi myötätunnostaan kaikkia, joita onnettomuus on koskettanut, kohtaan.

– Kaavin Kaiku Ry kiittää Kuopion yliopistollisen sairaalan henkilökuntaa hyvästä hoidosta ja ilmaisee kaiken tukensa näinä aikoina Eemilille, hänen perheelleen ja valmentajille sekä muille tukijoukoille ja treenikavereille, joita onnettomuus on syvästi järkyttänyt. Toivomme Eemilille kaikkea hyvää ja parasta mahdollista toipumista.

– Pyydämme, että Eemil ja hänen taustajoukkonsa saisivat kaiken tarvitsemansa tuen ja myötätunnon näinä vaikeina aikoina kaikilta ihmisiltä ja tahoilta, joita tämä onnettomuus koskettaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu