Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Jättiyllätys muhi Roland Garrosissa! – 16 parasta pelaajaa on selvillä

Casper Ruud Ranskan avoimissa.
AOP

Tennisvuoden 2022 toinen Grand Slam turnaus on edennyt siihen pisteeseen, että turnauksen 128 pelaajasta on enää 16 parasta jäljellä. Turnauksen seitsemäntenä pelipäivänä oli lähellä iso yllätys, mutta pääsääntöisesti kaikki pelipäivän muut ottelut menivät ennakkokaavailujen mukaan.

Ranskan avoimissa on saatu pelattua kolme ensimmäistä kierrosta ja nyt on 16 parasta pelaajaa selvillä. Miesten turnauksessa kaikki kahdeksan kärkisijoitettua pelaajaa ovat vielä mukana. Turnauksessa on jäljellä vielä kaksi sijoittamatonta pelaajaa. Toinen on nuori Tanskan Holger Rune, joka pelaa hurjaa kevättä. Toinen sijoittamaton on Espanjan Bernabe Zabata Miralles, joka kaatoi John Isnerin kolmannen kierroksen ottelussaan ja kohtaa neljännesfinaaleissa Alexander Zverevin.

Turnauksen seitsemäntenä pelipäivänä kärkisijoitetuista olivat mukana Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Andrey Rublev ja Casper Ruud. Medvedev ja Tsitsipas hoitivat omat ottelunsa tyylikkäästi 3-0 -erin, mutta Rublev tarvitsi neljä erää ja Ruud viisi erää omissa otteluissaan.

Ruud pelasi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Italian Lorenzo Sonegoa vastaan. Sonegolla oli hurja pelipäivä, sillä hävittyään avauserän pystyyn voitti italialainen toisen erän katkaisupelissä ja kolmannen erän pystyyn 6-1 -lukemin. Kahdessa viimeisessä erä norjalaisen syöttöpeli vakiintui eikä Ruud menettänyt enää kertaakaan syöttöään vaan marssi kahteen perättäiseen erävoittoon kahdella syötönmurrolla.

Neljännellä kierroksella ehdottomia herkkupaloja on neljä kappaletta. Novak Djokovic saa sunnuntain ottelussa vastaansa massaspesialisti Diego Schwartzmannin ja nuori kanadalainen Felix Auger-Aliassime haastaa Espanjan Rafael Nadalin. Näiden otteluiden voittajat kohtaavat puolivälierässä. Maanantain otteluissa Venäjän Rublev kohtaa Italian Jannik Sinnerin ja Rune pääsee mittaamaan turnauksessa hieman ailahdelleen Tsitsipasin vireen.

Massakentillä heikosti läpi uransa viihtynyt Medvedev kohtaa neljännellä kierroksella Marin Cilicin. Cilic on hyvin samantyyppinen pelaaja kuin venäläistähti, joten Medvedev lähtee otteluun suosikkina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis