Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Jenkkimörssäri paukautti hurjan kuulatuloksen! – “Uskomatonta ylivoimaa”

Ryan Crouser työnsi jälleen yli 23 metriä.
AOP

Yleisurheilun Timanttiliigaa käydään tänä viikonloppuna Yhdysvaltain Oregonin osavaltiossa, Eugenen kaupungissa. Eugenessa järjestetään myöhemmin kesällä yleisurheilun MM-kilpailut. Eugenessa nähtiin hurja miesten kuulantyöntökilpailu, vaikka osallistujia ei ollut kuin kuusi kappaletta. Siitäkin huolimatta yleisurheiluyleisö sai nauttia hurjasta voittotuloksesta.

Yhdysvaltain kaksinkertainen olympiavoittaja ja ME-tuloksen 23,37 haltija Ryan Crouser paukutti kovan tuloksen Eugenessa pöytään. Crouser voitti Timanttiliigan osakilpailun kotimaassaan yli puolen metrin erolla ennen maanmiestään Joe Kovacsia esittäen uskomatonta ylivoimaa. Crouser pukkasi toisella kierroksella hurjan tuloksen 23,02, joka jäi kisaennätyksestä vaivaiset 13 senttiä.

Hayward Fieldin urheilupyhättö on ollut Crouserille mieluisa paikka, sillä viime vuonna edellisissä MM-kisoissa toiseksi jäänyt yhdysvaltalainen työnsi kentällä ME-tuloksen Yhdysvaltain mestaruuskisoissa.

Crouser aloitti kilpailun hänelle vaatimattomalla 22,02 tuloksella, mutta työnsi heti toisella kierroksella kisan voittoon riittäneen tuloksen. Kierroksien 3-5 työnnöt yhdysvaltalainen astui yli ja jätti lopulta viimeisen yrityksen väliin. Kovacs työnsi tasaisen vahvan sarjan, joista pisin kantoi 22,49. Kovacs ylitti 22 metrin haamurajan kolmesti kisassa.

Kolmanneksi kisassa ylsi Uuden-Seelannin Tomas Walsh. Walsh jäi kilpailussa alle 22 metrin, sillä maailmanmestaruutta kertaalleen urallaan juhlineen kuulantyöntäjän pisin työntö kantoi 21,96. Kisan neljäs oli Yhdysvaltain Darrell Hill, joka jäi niukasti viime vuonna ulos olympialaisista. Hill työnsi pisimmällään 21,84

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu