Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Boston Celtics 22. kerran NBA-finaaleihin! – Heatin supertähden huippupeli ei riittänyt

Jayson Tatum ja Bam Adebayo Boston Celtics ja Miami Heat
AOP

NBA:n itäisen konferenssin voittaja ratkesi varhaan maanantaiaamuna Suomen aikaa. Boston Celtics oli lopulta Miami Heatia vastaan vahvempi seitsemännessä ottelussa ja matkasi NBA:n finaaleihin Golden State Warriorsia vastaan. Loppuottelut käynnistyvät perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Boston Celtics haki NBA:n itäisen konferenssin finaalien seitsemännestä ottelusta Miami Heatin vieraista niukan voiton 100-96 -lukemin. Celtics eteni seurahistoriassaan 22. kerran NBA:n loppuotteluihin, jossa vastaan tulee NBA:n läntisen konferenssin mestari Golden State Warriors. Mestaruuden Celtics on voittanut viimeksi vuonna 2008 ja finaaleissa joukkue on esiintynyt viimeksi vuonna 2010.

Celticsin miehistön kovin tehomies oli tuttu mies, sillä Jayson Tatum heitti ottelussa 26 pistettä, otti kymmenen levypalloa ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Tatum yritti ottelussa seitsemää kolmosta ja onnistui hienosti neljässä. Tatum palkittiin samalla Larry Bird -palkinnolla, joka myönnetään itäisen konferenssin finaalien arvokkaimmalle pelaajalle.

Vierailta Marcus Smart ja Jaylen Brown heittivät molemmat 24 pistettä tukien Tatumia sekä mahdollistaen joukkueen hienon voiton. Isolle laitahyökkääjälle, Celticsin Al Horfordille alkavat finaalit ovat NBA-uran ensimmäiset. Horford on pelannut NBA:ssa yhteensä 14 kautta. Ikää kokeneella pelaajalla on jo 36 vuotta. Horford otti ratkaisevassa ottelussa 14 levypalloa ja teki viisi pistettä. Horford yritti ottelussa kuutta kolmosta ja onnistui ensimmäisessä.

Kotijoukkueen supertähti Jimmy Butler pelasi koko 48 minuuttia ja heitti 35 pistettä, joka oli yhdeksän enemmän kuin sentteri Bam Adebayolla. Butler otti ottelussa yhdeksän levypalloa, kun taas Adebayo onnistui tupla-tuplassa ottamalla 11 levyä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo