Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarin Charles Leclerc syytti Monacon GP:n tapahtumista talliaan – Ei saanut varauksetonta tukea muilta

Charles Leclerc Ferrari Monaco F1 GP 29.5.2022
AOP

Ferrarin Charles Leclercin Formula 1:n Monacon GP:n voittotaistelu meni pieleen epäonnistuneen varikkopysähdyksen vuoksi. Mies antoi tallin kuulla tapahtuneesta kunniansa ja nyt mies on saanut sekä moitteita että tukea.

Ferrarin varikkopysähdysvirhe maksoi Charles Leclercille mahdollisuuden voittaa Formula 1:n Monacon GP. Voitto olisi ollut Leclercille erityinen, koska mies itsekin on monacolainen ja ajoi kotiradallaan. Sen sijaan voitto lipesi Red Bullin Sergio Pérezille.

Leclerc näytti jo viilettävän F1-uransa ensimmäiseen Monacon GP:n voittoon. Hän lähti paalupaikalta ja johti kilpailua pitkään. Kaikki meni kuitenkin pieleen, kun Ferrari kutsui miehen renkaanvaihtoon ja hänelle selvisi vasta varikkoalueella kisainsinöörinsä kertomana, että kutsu oli väärä. Sekoilu tiputti miehen neljänneksi.

– Vittu vittu miksi?! Mitä sinä teet?!, Leclerc raivosi.

Sotkun kruunasi se, että hänen oli pakko odottaa tallikaverinsa Carlos Sainzin takana varikkokaistalla ennen kuin espanjalaisen renkaat vaihdettiin. Mocanolainen jatkoi raivoamistaan TV-haastattelussa.

– Petetty ei ole oikea sana. Joitakin virheitä voi tapahtua, mutta tänään on ollut liikaa virheitä. Emme voi tehdä sitä, varsinkaan nyt, etenkään tällaisessa hetkessä, kun olemme äärimmäisen vahvoja. Meidän on tartuttava näihin tilaisuuksiin, eikä se ole edes ykköspaikalta kakkoseksi, se on ensimmäiseltä sijalta neljänneksi.

Saksalainen F1-asiantuntija Ralf Schumacher ei arvostanut Leclercin raivoamista. Hän muistutti, että myös monacolainen on töppäillyt kauden aikana, ihan yhtä lailla kuin tallikin.

– Hän on itse tunaroinut tarpeeksi, joten hänen pitäisi olla nöyrä. Asioita tapahtuu. Voitatte yhdessä ja häviätte yhdessä. Toistaiseksi talli on tehnyt vähemmän vääriä asioita kuin hän.

Entinen F1-kuski Timo Glock sen sijaan puolusti monacolaista.

– Red Bullin strategiassa vallitseva rauhallisuus puuttui Ferrarilta. Se maksoi heille voiton. Saatoit kuulla kuinka paljon paniikkia oli radiossa.

– En ymmärtänyt, miksi he eivät jatkaneet tällä tahdilla tai reagoineet aikaisemmin. Et tiennyt minne mennä Charlesin kanssa. Lopulta teit väärän päätöksen ja näin Leclercin kirous pidettiin voimassa Monacossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1