Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Monacossa ajettiin vaiherikas F1 kilpailu – “Aivan uskomatonta tunarointia!”

Ferrarit Monacossa.
AOP

Monacossa formulan ykkösten kauden seitsemäs osakilpailu oli kaikkineen äärimmäisen mielenkiintoinen. Kisa pääsi alkamaan tunnin myöhempään kuin alunperin piti, sillä kaupungissa satoi vettä aivan liian paljon. Lopulta kisa käynnistyi turva-auton perästä ja erilaisten vaiheiden jälkeen kisassa voiton otti Red Bull Racingin meksikolaiskuski Sergio Perez.

Red Bull Racingin kakkoskuljettaja Sergio Perez ajoi ruutulipulle ensimmäisenä F1 -kauden seitsemännessä osakilpailussa Monacossa. Sateen viivästyttämä ja parin kolarin säväyttämä katuradan kilpailu ei nähnyt lopulta kaikkia kierroksiaan vaan kisa ajettiin loppuun kelloa vastaan.

Kisa oli kärkinelikon osalta äärimmäisen tiukka, sillä neljänneksi kotiradallaan ajanut Ferrarin Charles Leclerc jäi kärjestä vain 2,9 sekuntia maalissa. Pienet erot eivät auta Monacossa mitään, kun ohituspaikkoja ilman isoja ajovirheitä ei ole luvassa.

Kilpailu ratkesi varikkokäynteihin, kun kierroksella 20 Carlos Sainz meni ensimmäisenä Ferrarina hakemaan kuivan kelin renkaat alle. Tällä varikkopysähdyksellä syystä tai toisesta myös Leclerc pyydettiin sisään ja koska Sainzin renkaidenvaihto kesti, niin Leclerc menetti sijan tippuen Max Verstappenin taakse.

– Ei tässä ollut järkeä. Tämä oli aivan uskomatonta tunarointia meiltä! Meillä oli voitto tässä kisassa käsissä ja meillä oli hyvä auto, ja kaikkea, mutta tulemme sijoilla kaksi ja neljä maaliin. En todellakaan ymmärrä kutsua varikolle ja haluan selvitykset tähän nyt, kommentoi vihainen monacolainen kisan jälkeen.

Kisaan paalulta lähtenyt Leclerc oli syystäkin pettynyt, sillä hallitseva maailmanmestari Verstappen kasvatti eron MM-sarjan kärjessä kolmesta yhdeksään pisteeseen.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen viikonloppu oli vaikea, mutta suomalainen keräsi yhdeksännellä sijalla kisasta tärkeät kaksi pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1