Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti jatkoon Ranskan avoimissa! – “Mieletön haaste”

Rafael Nadal
AOP

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa on miesten kaaviossa neljä ensimmäistä pelaajaa puolivälierissä ovat selvillä. Se ratkesi sunnuntaina, kun turnauksen neljä ensimmäistä neljännen kierroksen ottelua pelattiin päätöksiin. Isoin taistelu nähtiin pääkentällä, kun Rafael Nadal väänsi yli neljä tuntia kanadalaistähti Felix Auger-Aliassimea vastaan hoitaen lopulta ottelun nimiinsä.

Rafael Nadal nousi erätappion takaa hienoon 3-2 -voittoon Kanadan Felix Auger-Aliassimesta. 13. kertainen Ranskan avointen voittaja kaatoi reilu neljä tuntia kestäneessä ottelussa kanadalaisen eräluvuin 6-3, 3-6, 6-2, 3-6, 6-3. Nadal hävisi urallaan vasta 11. kerran Roland Garrosissa avauserän ja eteni urallaan 16. kerran puolivälieriin. Nadalille tämä on uran 18. Ranskan avoin turnaus.

– Hän on erinomainen pelaaja, ei kysymystäkään. Hän on tosi nuori ja hänellä on paljon voimaa sekä liikkuvuutta. Minulle hän oli äärimmäisen kovan vastustaja tänään. Auger-Aliassime tekee monia asioita kentällä erinomaisesti ja hän on kehittymässä edelleen. Hän oli mieletön haaste. Toivon hänelle kaikkea parasta loppukauden peleihin. Tämä oli minulle tosi iso voitto, kommentoi Nadal ottelun jälkeen.

Uransa aikana tämä oli vasta kolmas kerta, kun Nadalin ottelu venyy Roland Garrosissa viisieräiseksi. Näin on käynyt aiemmin John Isneriä vastaan vuonna 2011 ja Novak Djokovicia vastaan vuonna 2013. Molemmista otteluista espanjalainen on selvinnyt voittajana. Ottelu kanadalaista vastaan oli espanjalaisen uran 111. Ranskan avoimissa.

Nadal kohtaa puolivälierässä Djokovicin, joka kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussaan Argentiinan Diego Schwartzmanin suoraan kolmessa erässä. Päivän muissa kamppailuissa Alexander Zverev kaatoi tiukassa matsissa Espanjan Bernabe Zabata Mirallesin 3-0 -erin ja Espanjan nuori supertulokas Carlos Alcaraz päihitti Venäjän Karen Khachanovin myös 3-0 -erin. Alcaraz ja Zverev kohtaavat toisensa tiistain puolivälierässä.

Ranskan avoimissa saatetaan nähdä historiaa, sillä mikäli Casper Ruud, Andrey Rublev, Daniil Medvedev ja Stefanos Tsitsipas voittavat omat ottelunsa, niin puolivälierät ovat täysin sijoitettujen pelaajien.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis