Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Arizona Cardinalsin NFL-joukkue surun murtamana – Menetti traagisesti kulmapuolustajansa

Jeff Gladney kulmapuolustaja Arizona Cardinals
AOP

Arizona Cardinalsin amerikkalaisen jalkapallon NFL-joukkuetta kohtasi suuri tragedia maanantaiaamuna, kun kulmapuolustaja Jeff Gladney menehtyi auto-onnettomuudessa.

Amerikkalaisen jalkapalloliigan NFL:n Arizona Cardinalsia edustanut kulmapuolustaja Jeff Gladney kuoli auto-onnettomuudessa aikaisin maanantaiaamuna. Onnettomuuden vahvisti hänen agenttinsa Brian Overstreet. Gladney oli menehtyessään 25-vuotias.

– Pyydämme rukouksia perheelle ja yksityisyyttä tänä vaikeimpana aikana.

Kuolemaan johtanut kahden ajoneuvon kolari tapahtui noin kello 2.30 Yhdysvaltain Texasin Dallasissa Woodall Rogers Freewayn länteen johtavilla huoltoväylillä Allen Streetillä. Asiasta kertoi Dallasin piirikunnan sheriffin toimiston tiedottaja Raul Reyna.

Onnettomuuspaikalle lähetettiin apulaisseriffejä, jotka löysivät valkoisen ajoneuvon kaatuneena ruohoalueelta. Dallasin palo- ja pelastuslaitos vahvisti paikan päällä, että onnettomuudessa oli kaksi kuolonuhria, yksi mies ja yksi nainen.

– Varhaiset tutkimukset osoittivat, että valkoinen ajoneuvo oli ajanut ylinopeutta ja kolhaisi toisen ajoneuvon takaosaa. Valkoisen ajoneuvon kuljettaja menetti hallinnan ja osui Woodall Rogers Freewayn palkkiin, Reyna kertoi.

Seriffin toimisto tiedotti myös, että toisessa ajoneuvossa oli kaksi ihmistä, eivätkä he loukkaantuneet. Dallasin piirikunnan kuolinsyyntutkijan toimisto tunnisti virallisesti kaksi ruumista.

Gladney haki uutta nousua uralleen

Gladney näytti saavan NFL-uransa takaisin raiteilleen kauden 2021 jälkeen. Minnesota Vikings pudotti Gladneyn silloin kokoonpanostaan sen jälkeen, kun häntä syytettiin törkeästä pahoinpitelystä. Gladney todettiin syyttömäksi syytteeseen maaliskuussa ja hän allekirjoitti sopimuksen Cardinalsin kanssa pian sen jälkeen.

– Olemme järkyttyneitä kuullessamme Gladneyn kuolemasta. Sydämemme menevät hänen perheelleen, ystävilleen ja kaikille, jotka surevat tätä valtavaa menetystä, Cardinals kommentoi pelaajansa kohtaloa.

Gladney pelasi yliopistouransa texasilaisessa Texas Christian Universityssä hyvällä menestyksellä. Hän oli joukkueessa isossa roolissa ja hänet valittiin All-Big 12 -tähdistöön seniorivuotenaan vuonna 2019.

Vikings valitsi Gladneyn vuoden 2020 NFL-varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella. Hän pelasi Vikingsissä kaudella 2020 kaikissa 16 pelissä, joista 15:ssä hän oli avauskokoonpanossa. Hän teki 81 taklausta, joista seitsemän johti pallonmenetykseen. Hänellä oli lisäksi kolme puolustettua syöttöä ja yksi pakotettu rähmäys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut