Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin uusi kohukiertue julkaisi viimein ensimmäisen osallistujalistansa – Mukana useita huippunimiä

Dustin Johnson golf USA

Saudiarabialaisrahoituksen voimin toimiva uusi kansainvälinen golfkiertue LIV Golf julkaisi tiistaina ensimmäisen turnauksensa osallistujaluettelon. Mukana on useita suurnimiä, muun muassa major-turnausten voittajia.

LIV Golf -kiertue julkaisi tiistaina niiden 42 pelaajan nimet, jotka ovat ensi viikolla Englannin Lontoossa pelattavan avausturnauksen osallistujaluettelossa. Toisin kuin usea taho arveli etukäteen, mukana on myös todella tasokkaita pelaajia.

Eräs suurimmista nimistä on yksi tämän hetken kovimmista miesgolfareista, yhdysvaltalainen Dustin Johnson. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Johnson vannoi vielä taannoin uskollisuuttaan PGA Tourille.

– Dustin on harkinnut tätä vaihtoehtoa parin viime vuoden ajan. Lopulta hän päätti, että tekemänsä ratkaisu on hänen itsensä ja perheensä etujen mukaista.

– Dustinilla ei ole koskaan ollut ongelmia PGA Tourin kanssa, ja hän on kiitollinen kaikesta mitä kiertue on tarjonnut hänelle. Loppujen lopuksi Dustinista tuntui, että toisen vaihtoehdon sivuuttaminen ei ollut mahdollista, Johnsonin manageri David Winkle kertoi.

Muita ehdottomia huippunimiä ovat muun muassa Graeme McDowell, Martin Kaymer, Sergio Garcia, Louis Oosthuizen, Ian Poulter, Lee Westwood ja Bernd Wiesberger.

Maailman kaksi suurinta golfkiertuetta, PGA Tour ja DP World Tour, eivät ole toistaiseksi kommentoineet julkistettua pelaajalistaa. Molemmat kiertueet eväsivät pelaajien pyynnöt osallistua LIV Golfin ensimmäiseen turnaukseen. Pääkiertueet ovat aiemmin ilmoittaneet sulkevansa sellaiset pelaajat toimintansa ulkopuolelle, jotka sitoutuvat LIV Golfin tapahtumiin.

Koska LIV Golfilla ei ole virallisen kiertueen statusta, pelaajat eivät myöskään saa turnauksissa maailmanlistan pisteitä.

LIV Golfin turnauksiin otetaan 48 pelaajaa, joten kuusi nimeä uupuu vielä listalta. Viisi paikkaa on varattu Lontoossa tällä viikolla pelattavan Asian Tourin kilpailun osallistujille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf