Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mick Schumacherin raju Monacon F1 GP:n kolari järkytti myös kuljettajakollegoita

Mick Schumacher Monaco F1 GP
AOP

Haasin Formula 1 -kuljettaja Mick Schumacher joutui pelottavaan onnettomuuteen F1:n Monacon GP:ssä, jossa hänen autonsa halkesi törmäyksen voimasta kahtia. Kolarin jälkimainingeissa usea F1-kuski kertoo säikähtäneensä kolaria.

Haasin Formula 1 -kuljettaja Mick Schumacher ajoi rajusti ulos F1:n Monacon GP:n 28. kierroksella. Hän menetti autonsa hallinnan 15. mutkassa ja rysäytti autonsa voimalla turva-aitaan. Törmäyksen voimasta auto halkesi kahtia, joka tosin on nykyisten F1-autojen suunniteltu turvaominaisuus.

Schumacher vietiin Monacon radan terveyskeskukseen 22 G:n törmäyksen jälkeen, mutta saksalainen välttyi loukkaantumiselta.

Useat muut F1-kuskit jakoivat myötätuntoaan Schumacherille ja kertoivat säikähtäneensä kolaria.

– Olin iloinen, että hän voi hyvin, koska se oli pelottavaa, Alpinen Esteban Ocon sanoi.

Alpinen Fernando Alonso kutsui Schumacherin törmäystä massiiviseksi ja vertasi sitä saman saksalaisen aiempaan kolariin Saudi-Arabian GP:n aika-ajoissa.

– Muistan myös nähneeni Jeddan onnettomuuden ja auton hajoamisen kahtia taas. Vaihdelaatikko ei ollut alustassa ja jälleen Monacossa.

– Joten hän on onneksi kunnossa, mutta se on iso, iso onnettomuus. Toivottavasti voimme oppia jotain myös tästä päivästä.

Alonso epäilee, että auto hajosi kaudelle 2022 autojen lisääntyneen painon vuoksi. Uusimmat määräykset edellyttävät 798 kilogramman vähimmäispainoa ennen polttoaineen lisäämistä.

– En usko, että näen sitä auto-ongelmana, vaan kuinka kovaa törmäät näillä autoilla. Ne ovat erittäin raskaita, yli 800 kiloa, joten inertia, kun ne osuvat seiniin, on paljon suurempi kuin ennen.

Myös moni muu kuski pitää auton halkeamista outona

Williamsin Alexander Albon on samoilla linjoilla Alonson kanssa.

– Olen iloinen, että Schumacher on kunnossa. Ilmeisesti auton hajoaminen kahtia on melko pelottavaa. Meidän täytyy selvittää, mitä siellä tapahtui.

Alfa Romeon Valtteri Bottas oli samaa mieltä.

– On aina outoa, kun näet auton kahdessa puolikkaassa. Se ei ole sitä miltä sen pitäisi näyttää, mutta pääasia on, että hän on kunnossa.

Hylky yllätti myös AlphaTaurin Pierre Gaslyn.

– Se oli huono. Olin huolissani, koska kun näin vaihteiston kokonaan ulkona, se oli melko, melko järkyttävää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1