Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Entinen Vuoden pelaaja Okko Järvi palaa Korisliigaan – Palaa kotiseuduilleen

Okko Järvi suuntaa Belgian pääsarjan Phoenix Brusselsiin
AOP

Miesten Korisliigan Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Okko Järven kanssa.

193-senttinen takamies Okko Järvi edusti päättyneellä kaudella Belgian pääsarjassa Ligue Ethiaksessa pelaavaa Phoenix Brusselsia yhteensä 24 ottelussa.

– Tosi hyvät fiilikset palata Suomeen ja juuri Seagullsiin. Viime kausi oli hyvin haastava sellaisten asioiden takia joihin ei edes itse pystynyt vaikuttamaan, niin tuntuu hyvältä aloittaa nyt uusi luku uralla, Järvi toteaa.

Tapiolan Hongan kasvatilta löytyy komeat 306 Korisliigan ottelua Hongan, Vilppaan, Espoo Unitedin ja Kauhajoen riveistä. Kahdeksan Korisliiga-kauden aikana hänen edustamansa joukkueet ovat edenneet finaaleihin kolmesti.

Finaaleista tuloksena hänen palkintokaappiinsa on kertynyt 2 SM-hopeaa (Vilpas 2017, Kauhajoki 2021) ja 1 SM-kultamitali (Kauhajoki 2019).

Seagulls oli Järvelle monestakin syystä hyvä ja mielenkiintoinen vaihtoehto juuri nyt.

– Pääkaupunkiseudulle palaaminen pelaamaan on houkuttanut minua jo pitkään, niin nyt oli helppo päätös lähteä tähän mukaan. Seagulls osoitti suurta mielenkiintoa minua kohtaan ja aikaisempi yhteistyö päävalmentaja Jussi Laakson kanssa on sujunut erittäin hyvin, mikä teki päätöksen tekemisestä entistä helpompaa.

Järvestä odotetaan johtavaa pelaajaa

Seagullsin päävalmentaja Laakso on myös erittäin tyytyväinen tutun pelaajan saapumisesta mukaan joukkueen vahvuuteen.

– Mahtavat fiilikset, kun saimme Okon takaisin Suomeen ja erityisesti Seagullsiin! Henkilökohtaisesti minulla on erittäin hyvät muistot yhteistyöstä Okon kanssa, kun pääsimme vuonna 2019 nostelemaan Pantteria yhdessä. Sen jälkeenkin on muistoja Okon vahvuudesta, kun hän naulasi yhdessä matsissa meitä vastaan 46 pistettä.

– Okon tulon myötä kaaripelaamisemme taso nousee taas pykälän ylöspäin. Hän on pelaaja, joka pystyy luomaan etuja lähestymisiä vastaan ajamalla tai päättämään etuja heittotaitonsa turvin. Saamme joukkueeseemme myös koko ajan puolustuspäätään kehittäneen kovan kilpailijan, joka nostaa intensiteettiä myös harjoituksissamme.

Ennen siirtymistään Belgiaan Järvi valittiin Korisliigan Vuoden pelaajaksi 2021. Kyseisellä kaudella hän ansaitsi vakuuttavat 15,2 pistettä, 3,8 levypalloa ja 3,5 syöttöä ottelua kohden ollen merkittävässä roolissa Karhu Basketin hopeamitaliin johtanutta kautta.

– Tavoitteeni on kesällä laittaa itseni niin hyvään kuntoon, että palaan Korisliigaan parempana pelaajana kuin koskaan aikaisemmin ja pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman hyvin. Suuntaan kohti syksyä hyvin ja erittäin odottavaisin mielin!, Järvi iloitsee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo