Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State Warriors löysi heittorytmin! – Törkeä kolmas neljännes ratkaisi NBA-finaalin

Boston Celtics Al Horford, Golden State Warriors Jordan Poole
AOP

NBA:n loppuottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua on pelattu ja sarja siirtyy lännestä itään tasalukemista. Golden State Warriors otti pisteiden valossa ylivoimaisen voiton Boston Celticsistä, eikä antanut vahingon toistua. Ensimmäisessä finaalissa Warriors menetti ison johdon päätösneljänneksellä, mutta tällä kertaa näin ei päässyt käymään. Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan TD Gardenissa Bostonissa.

Golden State Warriors tasoitti NBA:n finaalisarjan voitot 1-1’n Boston Celticsiä vastaan. Warriors käänsi toisen finaaliottelun kotiareenallaan Chase Centerissä vahvan kolmannen jakson turvin ja rallatteli selvään voittoon lukemin 107-88. Ottelusarjan kolmas kamppailu käydään torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja siitä kertoi taukotilanne 52-50 Warriorsin hyväksi. Ensimmäisellä neljänneksellä Celtics osui huimalla prosentilla pelitilanneheitoissa, sillä 20 yrityksestä kymmenen upposi ja näistä kuusi oli kolmosia. Ensimmäisellä neljänneksellä Celticsin Jayden Brown osui muun muassa kolmesti kaaren takaa. Ensimmäisessä ottelussa pisteiden valossa unessa ollut Jayson Tatum palasi tasolleen, mutta se ei riittänyt auttamaan Celticsiä voittoon.

Warriors ratkaisi ottelun lopulta kolmannella neljänneksellä, kun kotijoukkue hurjasteli 35-14 -jaksovoiton. Celtics osui neljänneksellä vain neljässä pelitilanneheitossa, kun joukkue yritti näitä 17 kertaa. Vapareissa Celtics oli tehokas, kun neljä kuudesta onnistui, mutta sillä joukkue ei pystynyt mitenkään haastamaan kotijoukkuetta.

Kolmannen neljänneksen huippuhetket nähtiin viimeisillä minuuteilla, kun Steph Curry upotti hurjan kolmosen sivurajan vierestä kaksi metriä kaaren takaa. Lisäksi Jordan Poole upotti summerin soidessa puolesta kentästä pallon tyylikkäästi koriin. Ottelun alussa Poole ei pelannut korkealla tasolla pallollisena, mutta kolmannen neljänneksen lopun kaksi kolmosta käänsivät pelaajan tilannetta positiivisemmaksi.

Ottelun päätösneljännes oli käytännössä vain pelailua, sillä Warriors kävi parhaimmillaan 29 pisteen johdossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo