Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kiinalainen snooker-tähti Liang Wenbo sai vakavat seuraamukset pahoinpitelystään

Liang Wenbo snooker Kiina
AOP

Kiinalainen snooker-tähti Liang Wenbo on saanut pitkän pelikiellon World Snooker Tourin kilpailuihin syyllistyttyään pahoinpitelyyn.

Kiinalainen Liang Wenbo on asetettu pelikieltoon World Snooker Tourilla 1. elokuuta asti, koska hänet tuomittiin naisen pahoinpitelystä. Liang hakkasi ja potki viime heinäkuussa naista Englannin Sheffieldissä. Valvontakamera kuvasi tapahtuneen. Mies työnsi myös naisen maahan ja päin seinää.

35-vuotias Liang on ollut väliaikaisessa pelikiellossa huhtikuusta alkaen, jolloin hän sai Sheffield Magistrates’ Courtilta 12 kuukauden yhteiskuntapalvelutuomion sekä 1 380 punnan sakot.

Maailman ammattilaisbiljardi- ja snookeryhdistys WPBSA määräsi miehelle takautuvan neljän kuukauden pelikiellon. Liang joutui myös maksamaan 1 000 puntaa WPBSA:n kurinpitokäsittelynsä kuluihin. Hänellä on oikeus valittaa päätöksestä.

Liang on miesten snookerin maailmanlistalla tällä hetkellä sijalla 33 ja joutui jättämään snookerin MM-kilpailut väliin pelikieltonsa vuoksi.

WPBSA:n puheenjohtaja Jason Ferguson kertoi olevansa tyytyväinen kurinpitopäätökseen.

– Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tämä tapaus oli riippumattomalle kurinpitokomitealle vaikea käsitellä, koska se oli jo käsitelty rikostuomioistuimessa.

– Tästä huolimatta minä tai WPBSA emme voineet hyväksyä tällaista käytöstä yhdeltä jäseneltämme, joka johti minut asettamaan Liangin välittömästi pelikieltoon juuri ennen snooker-kauden suurinta tapahtumaa ja suurimpia palkintoja. Olen tyytyväinen komiteaan, joka piti tämän päätöksen voimassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut