Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Yhdysvaltalainen vapaaottelija sai uskomatonta törkypalautetta: “Ihmiset puhuivat hullua paskaa”

Pride
AOP

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Jeff Molina kertoi UFC Fight Night 207 -ottelutapahtuman yhteydessä saamastaan törkypalautteesta, joka johtui miehen päätöksestä tukea seksuaalivähemmistöjen Pride-kuukautta.

24-vuotias yhdysvaltalainen vapaaottelija Jeff Molina otteli UFC Fight Night 207 -ottelutapahtumassa kazakstanilaista Zhalgas Zhumagulovia vastaan ja voitti tuomariäänin 2-1. Ottelun sijaan päähuomio kiinnittyi Molinan saamaan törkypalautteeseen miehen sateenkaaren värisistä ottelushortseista.

Molina käytti shortsejaan tukeakseen seksuaalivähemmistöjen Pride-kuukautta. Mies totesi, että tukee täysin mitoin Pridea.

– Valitsin värit, koska se näytti mielestäni siistiltä ja se tukee myös hyvää asiaa.

– Tuen mitä tahansa yhteisöä, jota on sorrettu ja syrjäytetty jonkin aikaa jonkin asian takia, jota he eivät voi auttaa, Molina totesi.

Yhdysvaltalainen vannoi seisovansa periaatteidensa takana.

– Seison kaiken sellaisen takana. Ei ollut niin kauan sitten, kun kouluissa oli erottelua, ja se oli kuin vähemmän kuin yksi elinikä sitten, jotain kuten Stonewall, se oli kuin 50 vuotta sitten. Se ei ole edes koko elinikä sitten hitto, tämä on viimeaikaista paskaa.

“Ole vain kunnollinen ihminen”

Molina ei voi käsittää ihmisten suvaitsemattomuutta.

– Luulin vain, että vuonna 2022 ihmiset olisivat hieman avomielisempiä eivätkä paskiaisia, mutta taisin olla väärässä. Se on minusta hullua.

Molinaa järkyttää myös ihmisten kielenkäyttö.

– Ihmiset puhuivat hullua paskaa ja kuten, jätkä, mitä tekisit, jos lapsesi olisi homo? Huolehdi omista asioistasi, se ei koske sinua. Hae seksiä.

– Ketä helvettiä kiinnostaa, veli. Kyse ei ole edes liittolaisena olemisesta – en väitä, että en ole – mutta se on vain, ole vain kunnollinen helvetin ihminen.

Molinan mukaan asia ei ole monimutkainen.

– Ole vain kunnollinen ihminen. Minusta on hullua tuomita joku ja sitten yrittää perustella sitä uskonnolla ja sanoa kaikenlaista ilkeää, vihamielistä paskaa. Se on järkyttävää.

– Ketä kiinnostaa, kenen kanssa joku haluaa olla, heidän seksuaalinen mieltymyksensä ja sitten se ironia, että sitä yritetään perustella uskonnolla jollakin, jonka pitäisi olla niin hyväksytty, ja olin rehellisesti järkyttynyt negatiivisesta reaktiosta.

Etenkin Twitterissä Molinan saama palaute oli tökeröä luettavaa.

– Kukaan ei halua nähdä noita rumia housuja, ja Molina on typerä, hänet tunnetaan ikuisesti homoshortsimiehenä, yksi käyttäjä kirjoitti.

– Molina menee viraaliksi tänään, koska nyky-yhteiskunnassa on todella helppoa mennä viraaliksi, kun olet hyvä hyveiden signaloinnissa, toinen jatkoi.

– Sateenkaarishortsit Molinalle? Kannustan Zhumagulovia, kolmas täydensi.

Molina sai myös useita myönteisiä kommentteja Twitterissä ja moni innostui kehumaan häntä uudeksi suosikkiottelijakseen.

Vapaaotteluorganisaatio UFC tukee myös Pridea. Se on julkaissut myyntiin Pride-kuukauden t-paidan, ja 100 prosenttia paidan myynnistä menee LGBTQIA+-keskukselle Yhdysvaltain Etelä-Nevadassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit