Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Blizzardin Diablo Immortal vakavissa vaikeuksissa – Useat tahot lyttäävät täysin

Blizzard Entertainment Inc peliyhtiö USA
AOP

Blizzard Entertainment Inc:n uusin julkaisu legendaarisessa Diablo-pelisarjassa, Diablo Immortal, on joutunut kovaan vastatuuleen Blizzardin toimien vuoksi.

Ilmaiseksi pelattava Diablo Immortal julkaistiin 2. kesäkuuta iOS:lle ja Androidille sekä avoimena betaversiona PC:lle. Blizzard Entertainment Inc:n tuotos sai nopeasti negatiivisen vastaanoton, koska se keskittyi voimakkaasti mikrotransaktioihin.

Myrskyä yllytti viikonloppuna julkaista raportti, jossa laskettiin, että pelaajille saattaa maksaa jopa 110 000 dollaria se, että he saavat kehitettyä pelihahmonsa täydelle tasolle.

Diablo Immortal sukeltaa tällä hetkellä myös jyrkästi peliarvostelusivusto Metacriticin listauksissa. Pelin käyttäjäpistemääräkeskiarvo on tällä hetkellä vain 0,8 pistettä täydestä kymmenestä, joka on kolmanneksi huonoin pistemäärä Blizzardin historiassa.

Ainoat Blizzard-pelit, jotka ovat saaneet huonomman käyttäjäpistemäärän tähän mennessä, olivat Warcraft III Reforged (0,6 pistettä) ja World of Warcraft Classic: Burning Crusade Classic (0,4 pistettä). Viime vuosina myös kaikki muut Blizzardin pelit ovat saaneet surkeita arvosteluita.

Mikrotransaktiot raivostuttavat

Mediatietojen mukaan yksi tärkeimmistä pelin vastaisista argumenteista on, että vaikka se alun perin vaikuttaa järkevältä mikrotransaktioiden käytön suhteen, ne alkavat tuntua häiritseviltä vasta kun saavutat loppupelin.

Diablo Immortal on saanut murskakritiikkiä myös sosiaalisen median sivustolla Redditissä, jossa fanit ovat painottaneet erityisesti tyytymättömyyttään pelin kaupallistamiseen.

– Peli on helvetin hauskaa – arvostan suuresti sitä, että voin panostaa yli 30 tuntia ilmaiseksi. Kuitenkin kun saavutat noin 50+-tason, alat tuntea yhä enemmän maksa voittaaksesi -näkökulmaa, yksi kommentoija toteaa.

– Olin aiemmin yksi niistä ihmisistä, jotka puolustivat peliä lujasti, mutta nyt kun olen pelannut kaksi päivää yli kahdeksan tuntia päivässä, alan helposti nähdä, mistä kaikki valittavat. Jos peli jatkuu sellaisena, en näe itseni pelaavan paljon enempää, toinen arvosteli.

Eräässä viestissä huomautetaan, että pelissä pelataan “upotetun rahan” -tunteella, jossa ihmiset jatkavat rahan käyttämistä johonkin, jotta he eivät tunne, että siihen aiemmin käyttämänsä rahat on mennyt hukkaan.

– Olen joku, joka on pudonnut tähän ansaan mobiilipelin kanssa. Käytät rahaa, et saa mitään, sitten käytät enemmän rahaa, kunnes saat lopulta asian, koska et halua tuntea, että olet juuri hukannut 30 dollaria, 60 dollaria ja niin edespäin. Kun olet vihdoin saanut tavarasi, se on maksanut sinulle 100+ dollaria.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu