Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golftähti Phil Mickelson palasi julkisuuteen – Puolustaa sanomisiaan ja uutta kiertuetta

Phil Mickelson golf USA
AOP

Yhdysvaltalainen golftähti Phil Mickelson on ollut yksi golfin uuden LIV Golf Invitational Series -kiertueen tunnetuimmista puolestapuhujista. Nyt mies palasi julkisuuteen hiljaiselonsa jälkeen ja kertoi näkemyksiään kiertueesta.

51-vuotias yhdysvaltalainen golftähti Phil Mickelson vietti neljän kuukauden hiljaiseloa sen jälkeen, kun miehen osallistumisesta uudelle LIV Golf Invitational Series -golfkiertueelle nousi kohu. Myös miehen kommentit kilpailevasta PGA Tourista nostattivat arvostelua.

Mickelson kommentoi taukoaan tyyneen sävyyn haastattelussa.

– Minulla on ollut mahtavaa aikaa, minulla on ollut neljän kuukauden tauko pelistä. Se on antanut minulle aikaa jatkaa työtä ja terapiaa, jonka parissa olen työstänyt joitakin elämänalueitani, joilla olen puutteellinen.

– Se on antanut minulle aikaa pohtia, mitä haluan tehdä jatkossa, mikä on parasta minulle, mikä on parasta ihmisille, joista välitän. Näin voin olla enemmän läsnä ja olla tekemisissä ihmisten kanssa, joista välitän.

Mickelson pahoitteli myös suuttumusta aiheuttaneita kommenttejaan.

– Olen sanonut monia asioita, joista olen pahoillani, olen pahoillani siitä ja siitä loukkaantumisesta, jota se on aiheuttanut monille ihmisille.

Mickelsonia on syytetty myös silmiensä sulkemisesta LIV Golfin saudiarabialaissijoittajien suhteen. Saudi-Arabian ihmisoikeustilanne on surkea ja Mickelson vannoo tunnustavansa tosiasiat.

– En suvaitse ihmisoikeusloukkauksia ollenkaan, ei kukaan täällä, kaikkialla maailmassa. Olen todellakin tietoinen siitä, mitä Jamal Khashoggin kanssa on tapahtunut, ja mielestäni se on kauheaa.

– Olen myös nähnyt, mitä hyvää golf on tehnyt kautta historian. Uskon, että LIV Golf tekee myös paljon hyvää lajille. Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Siksi olen täällä.

Mickelson on kritisoinut PGA Touria kovin sanoin ja todennut myös, että aikoo käyttää LIV Golfia vipuvartena PGA Tourin parantamiseen. Mies aikoo pitää suutaan kuitenkin soukemmalla jatkossa.

– Olen todella nauttinut ajastani PGA Tourilla. Minulla on ollut uskomattomia kokemuksia, upeita muistoja ja minulla on paljon vahvoja mielipiteitä, joiden pitäisi ja voisivat olla paljon parempia. Yksi virheistä, joita olen tehnyt, on ollut tuoda ne julkisesti esiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf