Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golflegenda Tiger Woods huikeaan saavutukseen – Samaan on pystynyt vain kaksi muuta urheilijaa

Tiger Woods golf USA
AOP

Golflegenda Tiger Woods on noussut harvinaiseen joukkoon tienattuaan yli miljardi dollaria urheilu-urallaan. Samaan on pystynyt vain kaksi muuta ihmistä.

Yhdysvaltalainen Tiger Woods kuuluu golfin kaikkien aikojen huippujen joukkoon. 46-vuotias mies on kuulunut jo 1990-luvulta alkaen lajin kermaan. Hän on voittanut 15 major-turnausta ja lukemattomia pienempiä turnauksia.

Woodsin viime vuodet ovat olleet epäonnisten tapahtumien, skandaalien ja heikentyneiden peliesitysten värittämiä, mutta bisnes-puolella miehellä on luistanut. Yhdysvaltalaismedia Forbes on nyt laskenut, että Woods on tienannut uransa aikana yli 1,7 miljardia dollaria.

Woodsista tuli vasta kolmas urheilija, joka nousee miljardööriksi uransa tienesteillä. Aiemmin samaan ovat pystyneet vain koripalloilijat LeBron James ja Michael Jordan.

Woodsille tarjottiin myös uuden saudiarabialaisrahoitteisen LIV Golf Invitational Series -golfkiertueen johtajien taholta huhujen mukaan yhdeksännumeroista korvausta kiertueella pelaamisesta. Mies kuitenkin kieltäytyi sopimuksesta.

Huikea yksityiskohta Woodsissa on se, että tähän asti alle 10 % Woodsin uran tuloista ja nettovarallisuudesta on tullut golfsaavutuksista. Suurin osa hänen omaisuudestaan ​​tulee valtavista yhteistyösopimuksista yli tusinalta tuotemerkillä, mukaan lukien Gatorade, Monster Energy, TaylorMade, Rolex ja Nike.

Urheiluliiketoiminnan konsultti ja Columbian yliopiston luennoitsija Joe Favorito kertoi Forbesin jutussa syitä Woodsin uskomattomalle menestykselle.

– Hän osui oikeaan aikaan oikeassa lajissa, koska hän oli urheilija, jolla on monipuolinen tausta ja joka oli helposti lähestyttävä. Brändit rakastavat sitä, että he saavat jonkun, joka ei ole vain perinteisten vaan myös satunnaisten fanien syleilyssä.

Woods on käyttänyt asemaansa ja tulojaan laajentaakseen toimintaansa useisiin yrityksiinsä. Niihin kuuluvat golf-suunnitteluliiketoiminta TGR Design, live-tapahtumien tuotantoyhtiö TGR Live ja ravintola The Woods. Lisäksi Woods on sijoittanut useaan muuhun projektiin yhtenä osallistujana.

Urheiluagentti Leigh Steinberg kertoo myös Woodsin ainutlaatuisesta kyvykkyydestä.

– Hän on ollut äärimmäisen taitava ottamaan osaa yrityksiin, luomaan oman yrityksensä tavoilla, joita ennen heitä urheilijat eivät vain olleet tehneet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf