Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Monacolaiskuski jälleen paalulle – “Haluamme viimeistellä työmme!”

Ferrari Charles Leclerc Azerbaijan
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokan eli formula ykkösten MM-sarjassa ajetaan tänä viikonloppuna kauden kahdeksas osakilpailu. Kilpailupaikkana toimii Azerbaidzanin pääkaupunki Baku, jossa on ajettu GP neljänä aikaisempana vuotena. Kilpailuiden voitot ovat jakautuneet Mercedes GP:n ja Red Bull Racingin välille, mutta tänä vuonna paalulta kisaan lähtee punainen auto.

Ferrarin aika-ajotykki Charlec Leclerc otti paalupaikan Bakun GP:n aika-ajoissa ennen Red Bull Racingin Sergio Pereziä. Leclerc ajoi aika-ajojen kolmannessa sessiossa ajan 1.41,359, joka oli lähes kolme kymmenystä Perezin kierrosta nopeampi. Monacolaiselle paalu oli uran 15. ja kauden kuudes.

Leclercin tallikaveri Carlos Sainz jr. jäi lähes puolen sekunnin päähän Ferrarillaan ollen aika-ajoissa neljäs. Kolmannen ruudun valtasi MM-sarjan kärkeen Espanjan GP:ssä noussut Max Verstappen. Hallitseva maailmanmestari jäi Leclercistä 0,347 sekuntia.

Viides ruutu aika-ajoissa meni Mercedes GP:n George Russellin nimiin, joka jäi huimasti yli 1,3 sekunnin päähän kärjestä ja yli sekunnin kakkosruudustakin. AlphaTaurin Pierre Gasly oli aika-ajojen kuudes ja Mercedes GP:n Lewis Hamilton seitsemäs. Alfa Romeolta aika-ajot menivät mönkään, sillä toisessa sessiossa Valtteri Bottas oli 15. ja jäi yli sekunnin päähän 10. sijasta, jolla olisi päästy viimeiseen sessioon. Tallikaveri Guanyu Zhou oli 14. Bottasta yli puoli sekuntia nopeammalla kierroksella.

Viimeisissä kilpailuissa Ferrari on menettänyt paalupaikasta hoidetun edun itse kilpailussa. Barcelonassa Ferrari pääsi paalulta matkaan, mutta kisa päättyi keskeytykseen. Monacossa vesisade ja varikkosekoilut maksoivat Ferrarille voiton. Monacolaiskuski haluaa tähän muutoksen sunnuntaina Bakun GP:ssä.

– Haluan vain, että olla hyvä huomenna. Haluamme viimeistellä työmme kisassa. Parina edellisenä viikonloppuna olen sanonut tätä samaa lauantaina, mutta se ei ole tapahtunut sunnuntaina. Nyt meidän täytyy saada vain homma toimimaan. Ensimmäiset kierrokset näyttää paljon ja sitten meidän täytyy vain pitää johtomme, kommentoi Leclerc F1.com -sivustolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1