Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

NBA-finaaleissa isot panokset – Warriorsin otettava voitto!

Golden State Warriorsin Kevon Looney pitää pallosta tiukasti kiinni. Boston Celtics, Marcus Smart
AOP

Maailman kovimman koripalloliigan eli NBA:n loppuottelut ovat saavuttaneet puolivälin krouvin. Sarjassa on pelattu neljä ensimmäistä ottelua ja ottelusarja on tasatilanteessa 2-2 ennen viidettä peliä. Kumpikin joukkue on onnistunut voittamaan yhden pelin vieraissa, mutta suuria eroja joukkueiden välille ei ole vielä päässyt syntymään.

Golden State Warriors ja Boston Celtics kohtaavat tiistain vastaisena yönä NBA:n viidennessä finaaliottelussa San Franciscossa. Warriors koki ottelusarjan kolmannessa pelissä rökäletappion, mutta otti hienon revanssin Boston TD Gardenissa pelatussa toisessa sekä samalla neljännessä finaaliottelussa 107-97 -lukemin.

Ottelusarjassa on ollut selvä kaava. Kun Warriors on saanut Celticsin heiton kuriin, niin joukkue on juhlinut voittoa. Ensimmäisessä ottelussa Warriors menetti pelin käsittämättömällä tavalla päätösneljänneksellä, kun Celtics osui lähes 90 prosentin varmuudella kolmosissa. Toisessa pelissä Warriors karkasi hurjan kolmannen neljänneksen turvin ylivoimaiseen voittoon.

Kolmas ottelu oli jälleen Celticsiltä hurjaa tykitystä. Joukkue heitti kotiparketilla ensimmäiseen 24 minuuttiin yhteensä 68 pistettä. Warriors nousi kaukaa takaa vielä ohi, mutta taipui lopulta selvin lukemin. Neljännessä ottelussa ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta Steph Curryn johdolla Warriors karkasi kolmannella neljänneksellä voittoen lopulta pelin kymmenen pisteen erolla.

Ottelusarjan viides peli on iso molemmille. Mikäli Celtics onnistuu hakemaan ryöstön Chase Centeristä, niin joukkueella on mahdollisuus juhlia mestaruutta kotiparketilla. Warriors sen sijaan tarvitsee ottelusta voiton, sillä se takaa joukkueelle ainakin mahdollisuuden hoitaa mestaruuspokaali kotiin seitsemännen finaalin jälkeen kotiparketilla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo