Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan kestomenestyjä Pyrintö panostaa jatkossakin kokonaisvaltaiseen toimintaan – Huippunimet jatkavat johdossa

Miikka Sopanen päävalmentaja Tampereen Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Tampereen Pyrintö on solminut päävalmentaja Miikka Sopasen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Sopanen on kiinnitetty Pyrinnön päävalmentajaksi ainakin kevääseen 2024.

48-vuotias Tampereen Pyrinnön oma kasvatti Miikka Sopanen palasi tamperelaisjoukkueen päävalmentajaksi kaudeksi 2020-2021. Ensimmäisellä kaudella Pyrintö saavutti pienoisen tauon jälkeen välieräpaikan ja sijoittui Suomen cupissa hopealle. Kuluneella kautena Pyrinnön runkosarjan sijoitus oli kuudes ja puolivälierissä Salon Vilpas vei ottelusarjan voitoin 3-1.

Sopanen jatkaa Tampereella omien sanojensa mukaan riemuissaan.

– Kun koko erinomainen valmennustiimini halusi jatkaa tällä matkalla ja seurajohto osoitti luottamusta työhömme, ei oma päätökseni jatkaa Pyrinnössä ollut kovin vaikea. Paljon hyvää on saatu aikaan ja paljon voimme vieläkin parantaa, joten innolla kohti tulevaa.

Sopasen ympärillä jatkaa tuttu valmennuskaksikko: Damon Williams ja Santeri Liljeberg. Valmennuskolmikko ei toimi ainoastaan miesten Korisliiga-joukkueen valmentajina, vaan heidän vastuullaan on koko miesten edustuskokonaisuuden toiminta. Liljeberg toimii akatemiaohjelman päävalmentajana ja Williams apuna niin Korisliigassa kuin akatemiaohjelmassa.

Pyrintö tarjoaa ainoana suomalaisena seurana kokonaisvaltaisen pelaajapolun aina U19 SM-sarjajoukkueesta miesten akatemiajoukkueisiin, jotka pelaavat valtakunnan 1.divisioona A ja B -sarjoja. Miesten edustuskokonaisuus kattaa reilut 35 pelaajaa.

– Pyrinnön pelaajapolku on ainutlaatuinen kattaen kaikki mahdolliset sarjatasot. Viimeisen kahden kauden aikana olemme ottaneet suuria harppauksia akatemiaohjelmamme kanssa tuomalla myös U19-ikäiset osaksi liigan jokapäiväistä toimintaa. Näin viimeisten askelien ottaminen ennen ammattilaisurheilua on tehty pelaajille mahdollisimman helpoksi.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saan olla osa joka päivä näin ainutlaatuista ja hyvää toimintaa. Kun ympärillä on motivoituneita urheilijoita ja osaava henkilökunta, on jokapäiväinen työnteko aika kivaa, Liljeberg hehkuttaa.

Pyrinnön valmennuskokonaisuutta täydentävät Varalan urheiluopiston asiantuntijat, muun muassa fysioterapeutti Jani Ikonen ja fysiikkavalmentaja Veeti Mansukoski toimivat osana valmennustiimiä. Joukkueen lääkärinä jatkaa Kati Härkönen ja lääkintäpuolen kumppanina Pihlajalinna Oyj. Joukkueen huoltajana toimii Sami Aho ja joukkueenjohtajana Elisa Hakanen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo