Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-legenda Donald Cerronen sairaustapaus edelleen mysteeri – Uusi ottelu jo kiikarissa

Donald Cerrone vapaaottelija USA
AOP

Kahden UFC:n kevytsarjan legendan, USA:n Donald Cerronen ja Joe Lauzonin, oli määrä kohdata UFC 274 -tapahtumassa. Ottelu kuitenkin peruuntui viime hetkellä Cerronen sairastuttua.

39-vuotias yhdysvaltalaisvapaaottelija Donald Cerrone läpäisi ottelun alla järjestetyn punnituksen ongelmitta kuten vastustaja Joe Lauzonkin. Cerrone vetäytyi ottelusta kuitenkin ottelupäivänä, kun lääkärit eivät antaneet hänelle ottelulupaa sairastumisen vuoksi.

Cerronelle kyseessä oli ensimmäinen ottelun väliin jääminen sairastumisen vuoksi. Mies totesi kuitenkin suoraan, ettei ollut ottelukunnossa.

– En ollut koskaan ollut näin sairas ja yritin teeskennellä, että se oli ok. Lääkärit sanoivat: “Okei, annamme sinulle aikaa kello 3.00 asti ja klo 3.00 kun tulemme tänne, teemme joitain testejä ja jos et ole valmis, perumme ottelun” Ja kello 3:00 kun he tulivat sisään, he peruivat ottelun. Se oli todella outoa. Sain ruokamyrkytyksen, mutta olin täysin huimaantunut.

– Tiedätte, että kun juot liikaa kavereiden kanssa ja tulet kotiin kello 3 ja sitten sinun on laskettava jalkasi lattialle lopettaaksesi pyörimisen. Se oli niin, se oli todella outoa. Muistan, että nousin seisomaan ja suljin silmäni, mikä oli oudoin tunne.”

Cerrone kertoi asiasta ensin ystävälleen, mutta he molemmat pitivät sitä aluksi hermostuneisuutena. Ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun Cerrone alkoi oksentaa ja kuivua.

Mikä aiheutti ruokamyrkytyksen?

UFC:n presidentti Dana White sanoi UFC 274 -tapahtuman jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että Cerrone sairastui syötyään tacoja Yhdysvaltain Arizonan Phoenixissä sijaitsevassa ravintolassa. Cerrone ei usko tähän teoriaan.

– Ajoimme joka päivä ohi ja siellä oli liikennevalot ja vastapäätä oli tämä tacokauppa. Silloin oli Cinco de Mayo ja se kukoistaa, ja minä sanoin: “Hitto, se näyttää hyvältä.” Sitten seuraavana päivänä ajoimme ohi, kyllä ​​se näyttää hyvältä, selvä, se on tulossa listalle.

– Joten söimme kaikki siellä, mutta en usko, että se johtui siitä, koska kuinka voisin olla ainoa, joka oli sairas? Meitä oli varmaan 25 paikalla. Lapseni, vaimoni, isoäitini. Kukaan muu ei sairastunut.

Cerrone syyttää tapiokaa.

– Söin tätä tapiokaa alakerran delissä. Luulen, että näin se olisi voinut olla. En usko, että se oli katutaco. Kaikki söivät sen. Minä ja lapseni söimme samalta lautaselta. Lisäksi minulla on krokotiilin suoli. Voin syödä munavoileivän huoltoasemalta ja olla kunnossa.

– Kuka tietää mikä se oli. Se oli villiä. Ei tarkennusta siihen. Kaikki sanovat: “En voi uskoa, että söit katutacoja”. Kyllä minä söin, ne olivat myös helvetin hyviä.

Cerronen ja Lauzonin välinen ottelu uudelleenaikataulutettiin pikaisesti ja he kohtaavat lauantaina UFC Fight Night 126 -tapahtumassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit