Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golfin US Openissa hurja loppuratkaisu – Englantilaistähdelle uran ensimmäinen major-voitto!

Matt Fitzpatrick juhli voittoa US Openissa.
AOP

Golfin US Open pelattiin tällä viikolla ja vuoden kolmas major-turnaus sai huikean päätöksen The Coutry Club -golfclubilla Brooklinen kaupungissa, Massachusettissa. Turnauksen voitti 28-vuotias englantilaispelaaja Matt Fitzpatrick, jolle turnaus oli ensimmäinen major-voitto. US Open ratkesi viimeiselle reijälle ja oli vain senteistä kiinni, ettei päätöspäivänä pelattu uusintaa.

Englannin Matt Fitzpatrick juhlii US Openin voittoa. Fitzpatrick pelasi US Openissa hienon tuloksen kuusi alle parin ja voitti kisan lyönnin erolla ennen Yhdysvaltain Scottie Sheffleriä ja Will Zalatorisia. Kisassa neljäs oli Japanin Hideki Matsuyama kolme alle tuloksella ja viidennen sijan jakoivat Pohjois-Irlannin Rory McIlroy ja Yhdysvaltain Collin Morikava.

Turnauksen päätöspäivään kärkikolmikko lähti hyvin tasaisista asemista, sillä sekä Zalatoris, että Fitzpatrick pelasivat kolme ensimmäistä kierrosta neljä alle tulokseen. Scheffler oli tuloksessa kaksi alle, mutta pelasi hienon päätöskierroksen ja kiri kolme alle tuloksella itsensä mukaan kärkitaisteluun.

Takaysi oli kärkikaksikon Zalatorisin ja Fitzpatrickin välillä hurja. Zalatoris johti englantilaista jo kahden lyönnin erolla, mutta 12 väylältä alkaen Fitzpatrick teki aina vähintään parin, mutta yhdysvaltalainen löi yhden bogeyn.

Turnauksen viimeisellä väylällä nähtiin draamaa, kun Zalatoris olisi tarvinnut birdien Fitzpatrickin paria vastaan, jotta kisassa olisi nähty jatkoväylät. Yhdysvaltalaisen avaus onnistui täydellisesti, mutta englantilainen joutui ensimmäisellä lyönnillään pahasti bunkeriin.

Fitzpatrickin toinen lyönti oli kuitenkin erinomainen ja hän pääsi loistavalle etäisyydelle reijästä kuten myös Zalatoris. Englantilainen teki viimeiselle väylälle tarvittavan par-tuloksen ja Zalatoris löi vain sentin  birdie-putin ohi reijästä, joten turnauksen voitto ratkesi siihen.

Golfin PGA-kiertueen neljäs ja vuoden viimeinen major-turnaus The Open pelataan Skotlannissa heinäkuun puolivälissä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf