Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennislegenda Serena Williams palaa kentille – Miten käy Wimbledonin?

Serena Williams Wimbledon
AOP

Tennislegenda Serena Williams on joutunut olemaan melkein vuoden sivussa kentiltä loukkaannuttuaan viime kauden Wimbledonin avoimessa turnauksessa. Nyt nainen tekee paluun.

Yhdysvaltalainen 40-vuotias tennislegenda Serena Williams loukkaantui viime kauden Wimbledonin avoimessa turnauksessa. Vamma piti naisen sivussa lähes vuoden. Williams avaa nyt kautensa 18.-25.6. pelattavaan Eastbourne International -turnauksessa.

Urallaan 23 naisten kaksinpelin ja 14 naisten nelinpelin mestaruutta Grand Slam -turnauksissa voittanut Williams pelaa turnauksessa nelinpeliä. Parina hänellä on tunisialainen Ons Jabeur. Pari kohtaa avauskierroksella espanjalaisen Sara Sorribes Tormon ja tšekkiläisen Marie Bouzkován muodostaman parin.

Jabeur riemuitsee päästyään pelaamaan Williamsin parina.

– Serena on todellinen taistelija kentällä. Ihailen todella hänen tarinaansa, ihailen kaikkea, mitä hän teki meidän hyväksemme, naisten tenniksen eteen.

– Hän on niin inspiroiva tekijä, ja se, että pelaamme nelinpeliä yhdessä, on minulle suuri uutinen, tunisialainen hehkutti.

Jabeur yllättyi Williamsin valittua hänet parikseen.

– Se on uskomatonta, en rehellisesti sanottuna koskaan odottanut hänen valitsevan minua tai edes pelaavan nelinpeliä pitkän ajan jälkeen.

– Mutta minusta tuntuu, että palaan takaisin ja kaikki muistot, kun katsoin hänen voittavan paljon Grand Slam -turnauksia. Toivon, että se ei tee minua liian hermostuneeksi seisoessani hänen vieressään.

Williams päätti osallistua pitkän pelitaukonsa vuoksi Eastbournessa vain nelinpeliin. Naiselle on myönnetty jokerikortti Wimbledonin naisten kaksinpeliturnaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis