Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Legendaariset autonvalmistajat Audi ja Porsche tulevat mukaan F1:een – Ketkä ovat tallikumppanit?

Audi autonvalmistaja Saksa
AOP

Legendaarinen autovalmistaja Audi lähtee Formula 1 -sarjaan mukaan kaudelle 2026 moottorivalmistajana. Vielä kuitenkin on epäselvää, mikä talli on Audin yhteistyökumppani.

On ollut jo pitkään tiedossa, että autonvalmistaja Audi lähtee Formula 1 -sarjaan kaudelle 2026. Uusimpien tietojen mukaan mahdollinen tallikumppani on nyt rajattu neljään mahdolliseen vaihtoehtoon. Myös saman Volkswagen Group -yrityksen alainen Porsche liittyy samalla kaudella F1-sirkukseen.

Kumpikin autovalmistaja ei ole vielä vahvistanut tuloaan virallisesti. Siihen tarvitaan vielä se, että Kansainvälinen autoliitto FIA hyväksyy uudet moottorisäännöt ja virallistaa ne seuraavien viikkojen aikana.

Porschen odotetaan lyövän hynttyyt yhteen Red Bullin kanssa. Virallinen ilmoitus tästä pitäisi tulla 10. heinäkuuta Spielbergissä.

Audilla on sen sijaan vielä valittavaa

Sveitsiläisen Blick-median artikkelin mukaan Audilla on neljä yhteistyökeskustelukumppania jäljellä. Ne ovat Williams, Aston Martin, McLaren ja Sauber. Tietojen mukaan McLaren olisi vetäytynyt kilpailusta, koska se ei halunnut antaa saksalaisille haluttua enemmistöä osakkeista.

Nimettömänä esiintyvä F1-tallipomo kommentoi Blickille tilannetta.

– En ymmärrä, miksi Sauber ja Audi piilottavat edelleen yhteistyönsä. Audi on jo kauan sitten hankkinut 25 prosenttia osakkeista. Ja vielä 50 prosenttia on tulossa. Nämä ovat todella suuria summia!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1