Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n presidentti Dana White lyö löylyä kiukaalle huhutulle kohuottelulle: “Siinä on järkeä”

Dana White UFC
AOP

Kamppailulajipiireissä ollaan jo pitkään huhuttu nyrkkeilijä Jake Paulin ja vapaaottelija Nate Diazin välisestä ottelusta. Nyt UFC-presidentti Dana White on lyönyt lisää löylyä huhuille.

Maailman suurin vapaaotteluorganisaatio UFC on jo jonkin aikaa ollut sopimuskiistan keskellä tähtiottelijansa Nate Diazin kanssa. Nate ei ole otellut UFC:ssä hyvään aikaan säännöllisesti ja voitot ovat karttaneet miestä.

Diaz on kuitenkin haluttu vastustaja nyrkkeilyyn siirtyneelle Jake Paulille. Ottelun tiellä on kuitenkin seissyt Naten UFC-sopimus, jossa on yksi ottelu jäljellä ja UFC ei ole ollut halukas päästämään miestä muualle.

Nyt UFC:n presidentti Dana White on alkanut lämmetä Diaz-Paul-ottelulle.

– Pidän Natesta. Mutta ollaan rehellisiä, Nate on voittanut yhden ottelun viimeisen viiden tai kuuden vuoden aikana. Kun nämä kaverit pääsevät näihin asemiin, sinulla on kavereita, jotka ovat olleet kanssamme pitkään, joita kunnioitamme ja joista välitämme.

– Sinulla on Donald Cerrone tai Anthony Pettis ennen hänen lähtöään, ja sinulla on Nate. Ja Naten veljellä Nick Diazilla on edelleen sopimus meidän kanssamme, joten haluat olla reilu kaikkia kohtaan, haluat tehdä oikeita asioita tai mitä tahansa, White taustoitti.

Whiten mukaan Naten kannattaisi vastata Paulin haasteeseen.

– Nate ei tule ottelemaan Kamaru Usmania vastaan, joten kuuntele, yritämme tehdä parhaamme. Yritämme olla pilaamatta ketään ja epäkunnioittamatta ketään, mutta emme puhu täällä Usmanista. Puhumme Natesta.

– Nate on voittanut yhden ottelun viidessä vuodessa, joten yritämme selvittää tämän asian hänen kanssaan. Hänen pitäisi luultavasti jatkaa ja taistella Paulia vastaan. Siinä on järkeä.

Paul kommentoi Whiten puheita Twitterissä iloiseen sävyyn.

– Dana – olen iloinen saadessani olla Naten viimeinen ottelu UFC:ssä. Tiedät ehdot: maksa ottelijoille enemmän ja anna heille terveydenhuoltoa. Herkkupala: ottelen ilmaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit