Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonin oma kultapoika Andy Murray hakee jälleen voittoa – Edes vammat eivät hidasta

Andy Murray Stuttgartissa finaaliin.
AOP

Skotlantilainen tennisässä Andy Murray on siitä harvinainen brittipelaaja, että hän on voittanut Wimbledonin avoimen tennisturnauksen, peräti kahdesti. Nyt mies hakee voitokasta paluuta kotiturnaukseensa pitkän sairaspoissaolonsa jälkeen.

35-vuotias skotlantilainen tenniksen pelaaja Andy Murray on kärsinyt pitkään vammoista. Ensin hänen lonkkansa jouduttiin leikkaamaan ja korjaamaan implantilla vuonna 2019 ja sittemmin hän on kärsinyt vatsalihasongelmista.

Nyt Murray kuitenkin vakuuttaa aikovansa niittää menestystä tämän vuoden Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa.

– Se on osa motivaatiota kilpailla edelleen. Tiedän, että se tulee olemaan uskomattoman vaikea asia.

– Mutta uskon edelleen, että minussa on loistavaa tennistä, mies vannoo.

Murray on voittanut Wimbledonin kahdesti, vuosina 2013 ja 2016. Niiden vuosien jälkeen kilpailu huipulla on vain koventunut.

– Tiedän, että Wimbledonin voittaminen tulee olemaan vielä vaikeampaa kuin viisi, kuusi vuotta sitten.

– Mutta kyllä, uskon edelleen, ja työskentelen edelleen ja harjoittelen niin lujasti kuin pystyn yrittääkseni saavuttaa tämän tavoitteen, Murray kertoo voittohaaveistaan.

Kun Murray voitti vuonna 2013, hänestä tuli ensimmäinen brittimies, joka on voittanut Wimbledonin mestaruuden Fred Perryn vuoden 1936 mestaruuden jälkeen.

Murrayn lukuisat vammat ovat tuoneet omat haasteensa matkan varrelle. Hän kertoo olleensa huolissaan tulevaisuudestaan.

– Tiesin, että kun lonkkani pinnoitettiin uudelleen, oli mahdollista, etten ehkä pysty pelaamaan uudelleen. Minun piti tyytyä siihen.

– Tiedän, että pärjään hyvin, jos minun pitäisi lopettaa tenniksen pelaaminen huomenna, skotlantilainen totesi haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis