Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Entinen huippuampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen sai nimityksen huipputehtäviin

Kaisa Mäkäräinen entinen ampumahiihtäjä
AOP

Entinen huippuampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on ehtinyt olla eläkkeellä jo kaksi vuotta, mutta hän on edelleen vahvasti lajipiireissä mukana. Nyt nainen sai nimityksen korkeaan virkaan Kansainvälisessä ampumahiihtoliitossa IBU:ssa.

Entinen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen julkaisi juhannusaattona iloisen viestin Instagram-tilillään. Sisältö oli yhtä aurinkoinen kuin kuvakin.

– Hyvää juhannusta! Ilokseni voin kertoa, että Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n Urheilijakomissio on nimittänyt minut viidenneksi jäsenekseen ja samalla tulen olemaan virallinen jäsen IBU:n teknisessä komiteassa.

Pitkän ja menestyksekkään kansainvälisen uran ampumahiihdossa tehnyt Mäkäräinen oli nimityksistään riemuissaan.

– Olen todella otettu tästä mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan urheilijoita koskeviin asioihin tässä asemassa seuraavien 2-4 vuoden aikana. Erityisen kiitollinen olen urheilijoille, jotka luottavat minuun ja valitsivat minut tähän toimeen Henrik L’abee-Lundin seuraajana.

Mäkäräinen oli ammattilaisurallaan yksi Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä naisampumahiihtäjistä. Hän saavutti yhden MM-kullan, yhden MM-hopean ja neljä MM-pronssia. Hän menestyi myös SM-tasolla maastohiihdon puolella. Hiihtouransa jälkeen hän on kilpaillut maastojuoksussa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kaisa Mäkäräinen (@kaisamakarainen) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu