Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperä kaasutteli upeaan Safari-rallin voittoon – Muut jäivät kauas taakse

Kalle Rovanperä Safari-ralli 2022
AOP

Toyotan ralliässä Kalle Rovanperä kaasutteli Safari-rallin voittoon sunnuntaina. Voitto ratkesi lopulta selvällä 52,8 sekunnin erolla tallikaveri Elfyn Evansiin.

Toyotan Kalle Rovamperä ajoi läpi Safari-rallin vahvasti ja nousi rallin kärkeen jo perjantaina. Sen jälkeen mies ei enää kärkipaikkaansa luovuttanut. Ero venyi lopulta 52,8 sekuntiin. Voitto oli Rovanperälle Safari-rallissa ensimmäinen ja koko uralla kuudes.

Safari-ralli oli Toyotalle muutenkin riemukulkua. Talli otti neloisvoiton Rovanperän, Elfyn Evansin, Takamoto Katsutan ja Sébastien Ogierin johdolla. Muut tallit jäivät yli kymmenen minuutin päähän kärjestä.

Rovanperä vankisti MM-johtoaan voitollaan ja on kasannut 65 pistettä seitsemän osakilpailun jälkeen. Toyota johtaa puolestaan valmistajien MM-kisaa 62 pisteellä.

– Tuntuu mahtavalta. Minun on sanottava, että tämä oli vaikein ralli, jonka olen koskaan ajanut ja jos olen rehellinen, meidän täytyy vain kiittää tallia.

– Se, että meillä on neljä tällaista autoa ilman ongelmia, tarkoittaa, että se on selvästi vahvin ja nopein auto. Tiimi teki fantastista työtä, Rovanperä ylisti.

Rallin MM-sarja palaa seuraavaksi Eurooppaan. Vuorossa on Viron ralli 14.-17.7., joka aloittaa MM-kauden jälkimmäisen puolikkaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli