Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Safari-rallissa hurja vaaratilanne – Turvavirkailijat eivät tehneet elettäkään auttaakseen

Gus Greensmith M-Sport Safari-ralli 2022
AOP

M-Sportin Ford Pumalla Keniassa ajettavaan WRC-sarjan MM-ralliin osallistuva Gus Greensmith joutui hurjannäköiseen vaaratilanteeseen lauantaina. Mies ajoi autonsa kyljelleen ja joutui pelastautumaan itse, koska rallivirkailijat eivät tehneet elettäkään auttaakseen.

M-Sportin 25-vuotias englantilaiskuljettaja Gus Greensmith kaatoi Ford Pumansa Safari-rallin kahdeksannella erikoiskokeella lauantaiaamuna. Auto jäi oikealle kyljelleen tien poskeen ja Greensmith jäi sen sisään jumiin kartanlukijansa Jonas Anderssonin kanssa.

Vaaralliseksi tilanteen teki se, etteivät lähellä olleet kisavirkailijat tehneet elettäkään auttaakseen pulassa ollutta kaksikkoa. Greensmith ja Andersson olivat jumissa Pumassaan kolmisen minuuttia ennen kuin he pääsivät irti turvavöistään ja saivat potkittua tuulilasin pois tieltään pelastautuakseen nokan yli.

Tapahtuneesta julkaistiin Twitterissä video, jolla näkyy, kuinka Greensmith raivoaa virkailijoille autonsa luota. Virkailijat keskittyivät kuvaamiseen auttamisen sijaan.

– Tämän videon selventämiseksi olimme olleet loukussa autossa yli kolme minuuttia, kun turvavirkailijat kuvasivat, eivätkä auttaneet minua ja Jonasta poistumaan autosta, englantilainen kommentoi kiukkuisesti tilillään.

Päästyään lopulta erikoiskokeen maaliin Greensmith kommentoi tapahtunutta jo paljon rauhallisemmin.

– Tulimme pitkään oikealle kääntyvään mutkaan, joka tiivistyy keskitiukaksi oikealle kääntyväksi mutkaksi ja siinä oli uraa.

– Se oli sama kuin viime vuonna, ja minulla oli edelleen varovaisuusmerkintä muistiinpanoissa, mutta se nosti takapäätämme, enkä pystynyt kääntämään ulos pyörähdyksestä ja me kaadoimme auton.

Muistot Oliver Solbergin kolarista hirvittivät

Virkailijat eivät saaneet edelleenkään suurta kunnioitusta.

– Olimme jumissa autossa kolme minuuttia, koska virkailijat eivät auttaneet.

– Minun piti potkaista tuulilasi ulos päästäkseni ulos autosta, koska näimme Solbergin auton syttyvän tuleen samanlaisissa olosuhteissa Kroatiassa, joten ajattelin, että haluan päästä pois tästä autosta melko nopeasti, englantilainen kertasi.

Greensmith ei pystynyt kuitenkaan jatkamaan yhdeksännelle erikoiskokeelle, koska auton jäähdytysjärjestelmä oli vaurioitunut pahasti. Puman rengas oli puhjennut jo aiemmin neljännellä erikoiskokeella, joten Keniasta ei jäänyt miehelle kuin luu käteen.

– Ralli alkoi erittäin hyvin, mutta siitä lähtien se on ollut minulle kauhea ralli, Greensmith manasi.

– En todellakaan halua kommentoida muita tapahtuneita asioita, ja niin paljon kuin tarkoitukseni ei ollutkaan tehdä virhettä tänään, eikä se todellakaan ollut se, miten ajoin, mutta se on päättynyt tähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli