Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

Golfissa kuohuu taas – LIV Golf Invitational Series haalii kovia nimiä riveihinsä

Matthew Wolff golf USA
AOP

Golfin uusi maailmankiertue LIV Golf Invitational Series astui jälleen isoveljensä PGA Tourin varpaille ja nappasi kolme kovaa nimeä kiertueelleen.

Golfin kohukiertue LIV Golf Invitational Series ilmoitti maanantaina, että yhdysvaltalaistähti Matthew Wolff, amatöörien maailmanlistan ykkönen, Espanjan Eugenio Chacarra, ja meksikolaistähti Carlos Ortiz liittyvät virallisesti kiertueelle.

Trion kerrotaan tekevän debyyttinsä Portlandissa tällä viikolla. Siellä pelataan kiertueen toinen osakilpailu Englannin St Albansissa aiemmin tässä kuussa pidetyn avajaiskisan jälkeen. Erittäin odotettu LIV Golf -sarja debytoi The Centurion Clubilla Phil Mickelsonin, Dustin Johnsonin ja Sergio Garcian kaltaisten supertähtien johdolla.

Wolff on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi parhaista nuorista golfaajista ja 23-vuotias on menestynyt monella suunnalla. Hänestä tuli All-American Oklahoma State Universityssä ja hän voitti 2019 NCAA Division I:n henkilökohtaisen mestaruuden ennen kuin hänestä tuli ammattilainen myöhemmin samana vuonna.

Siitä lähtien, kun Wolff on muuttunut ammattilaiseksi, hän on loistanut saavuttamalla uransa korkeimman sijan maailmanlistan, 12. lokakuussa 2020, ja saavuttaen seitsemän top10-sijoitusta. Amerikkalainen sijoittui toiseksi US Openissa ja neljänneksi PGA Championshipisssä.

Ortiz on voittanut neljä ammattilaisturnausta maailmanlaajuisesti ja kehittynyt jatkuvasti siitä lähtien, kun hänestä tuli ammattilainen vuonna 2014. Meksikolainen – joka edusti maataan Tokion olympialaisissa viime kesänä – on viettänyt 80 viikkoa sijoittuneena sadan parhaan joukkoon ja oli maailmanlistalla 44. helmikuussa 2021. .

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf