Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelta vahva avaus Wimbledonissa! – Supertähti joutui vetäytymään

Emil Ruusuvuori Wimbledonissa 2022
AOP

Suomen miestenniksen ykköstähti Emil Ruusuvuori aloitti vahvasti vuoden kolmannen Grand Slam -turnauksen. Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella suomalainen kohtasi japanilaisen huippupelaaja Yoshihito Nishiokan. Nishioka pisti suomalaiselle hanttiin, mutta lopulta Ruusuvuori oli merkittävästi parempi.

ATP-listan sijalta 49 seuraavalle kahdelle viikolle lähtevä Emil Ruusuvuori otti upean 3-1 -voitoin Japanin Yoshihito Nishiokasta. Ruusuvuori voitti kaksi ensimmäistä erää 6-2 -lukemin ottaen yhteensä neljä murtoa, mutta menetti kolmannen erän viimeisellä mahdollisella hetkellä 6-4 -lukemin. Päätöserässä Ruusuvuori piti helposti syöttönsä ja mursi japanilaisen syötön, kun Nishioka tuli syöttämään pysyäkseen ottelussa mukana.

Toisella kierroksella Ruusuvuori saa vastaansa Hollannin Botit van De Zandschulpin. Hollannin ykköspelaaja, joka on sijoitettu turnauksessa 21. kaatoi avauskierroksella kokeneen espanjalaisen Feliciano Lopezin suoraan kolmessa erässä. Loistavasta syötöstä tunnettu hollantilainen antoi ottelussa vain kaksi murtopalloa, mutta Lopez ei onnistunut näitä käyttämään hyödykseen. Mikäli Ruusuvuori hoitaa Hollannin ykköspelaajan tieltään kohtaa suomalainen kolmannella kierroksella joko Mackenzie McDonaldin tai Richard Gasquetin.

Matteo Berrettini koronassa

Viime vuonna hienosti Wimbledonissa finaaliin asti edennyt Italian ykköspelaaja Matteo Berrettini joutui vetäytymään turnauksesta. Berrettini sai koronan viikonloppuna ja joutui jättämään turnauksen väliin. Berrettinin piti avauskierroksella kohdata Chilen Cristian Garin, mutta tämä jäi tapahtumatta. Garin pelasi lopulta Ruotsin Elias Ymeriä vastaan ja voitti suoraan kolmessa erässä, ja reilussa kolmessa tunnissa.

Berrettini oli yksi turnauksen suurimmista mestarisuosikeista, kun italialainen ei ollut hävinnyt peliäkään nurmikentällä ennen Wimbledonin turnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis