Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin PGA Tour ja DP World Tour tiivistävät yhteistyötään – Näyttävät lihasta uudelle kilpailijalle

Jay Monahan komissaari PGA Tour
AOP

Golfin maailman kaksi suurinta miesten ammattilaiskiertuetta, PGA Tour ja DP World Tour, tiivistävät yhteistyötään. Tarkoituksena on vastata uuden maailmankiertueen LIV Golf Invitational Seriesin asettamaan haasteeseen.

Miesten ammattilaisgolfin kaksi suurkiertuetta, PGA Tour ja DP World Tour, tiedottivat tiistaina, että ne ovat sopineet laajentavansa strategista liittoaan. Kumppanuus jatkuu vuoteen 2035 asti.

Osana kumppanuuden vahvistamista PGA Tour ja DP World Tour ovat sopineet seuraavista ehdoista:

– PGA Tour kasvattaa osuuttaan European Tour Productionsissa 15 prosentista 40 prosenttiin
– DP World Tour takaa suuremmat palkintorahat seuraavan viiden vuoden ajan
– DP World Tourin top 10 -pelaajat ansaitsevat automaattisesti PGA Tour -kortit

Tiedotteen mukaan viimeinen osa on uusi, ja se on tunnustus DP World Tourista, että se ei ole enää määränpää, vaan pikemminkin tikkaiden huipulta alaspäin oleva askel.

Uusi yhteisyritys tarjoaa lisää kilpailumahdollisuuksia molempien kiertueiden pelaajille ja luo myös selkeästi määritellyn polun huippupelaajille ympäri maailmaa. Pelaajat Sunshine Tourilta ja ISPS Handa PGA Tour of Australasiasta, joiden kanssa DP World Tourilla on jo olemassa olevia strategisia liittoutumia, nauttivat nyt muodollisesta tiestä DP World Tourille ja sitä kautta PGA Tourille.

Kumpikin osapuoli tyytyväisenä

DP World Tourin toimitusjohtaja Keith Pelley totesi lausunnossaan, että uusi sopimus tuo edistystä.

– Meidän ja PGA Tourin välisen olemassa olevan strategisen liittouman menestyksen pohjalta tämä askel parantaa merkittävästi meritokratiaa, joka on menestyksekkäästi palvellut ammattipelaamista Atlantin molemmin puolin yli 50 vuoden ajan.

– Se on luonnollinen jatko ja edistys sille, mitä olemme tehneet viime vuosien aikana, ja uskon intohimoisesti, että tämä liike on oikea asia pelaajillemme, kiertueellemme, faneillemme ja golfille yleensä. Kaksi kiertuettamme ovat epäilemättä lähentyneet muutaman viime vuoden aikana ja tämänpäiväinen ilmoitus vahvistaa molempia kiertueita molempien jäsenyyksien parantamiseksi.

PGA Tourin komissaari Jay Monahan oli samoilla linjoilla Pelleyn kanssa.

– Oli alusta alkaen selvää, että strateginen kumppanuus European Tour Groupin kanssa oli voimakas sopimus molemmille osapuolille ja olemme innoissamme tämän päivän ilmoituksesta laajennetusta kumppanuudesta.

– Jatkamme yhteistyötä maailmanlaajuisen aikataulun ja tärkeiden kaupallisten alueiden mukaisesti, kun vedämme organisaatiomme ja jäsenyyksiämme entistä lähemmäksi toisiamme samalla, kun innovoimme tarjotaksemme viihdyttävimmän ja houkuttelevimman mahdollisen golfin faneille ympäri maailmaa.

Samalla PGA Tour vahvisti suunnitelmat lisätä PGA Tour -kortteja pääkiertueen ulkopuolella ansaitsevien Korn Ferry Tour -pelaajien määrää 25:stä 30:een vuodesta 2023 alkaen. Näin ollen se ei enää tarjoa 25 korttia Korn Ferry Tourin finaalissa. Sen sijaan nämä turnaukset ovat korotettuja tapahtumia Korn Ferry Tourin pelaajille, jotka huomioidaan nyt 30 jaettavan kortin määrässä.

Finaalit olivat aiemmin FedEx Cupin pudotuspeleistä väliin jääneiden Korn Ferry Tour -pelaajien ja PGA Tour -pelaajien näytön paikka. Nyt PGA Tourin golfaajat, jotka jäävät väliin FedEx Cupista, tavoittelevat sen sijaan syksyn PGA Tour -tapahtumissa omia korttejaan seuraavalle kaudelle.

Lisäksi kerrottiin, että PGA Tour jakaa viisi korttia viidelle parhaalle Q-Schoolissa, jotka se palauttaa PGA Tourille ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Kuten DP World Tour -pelaajien PGA Tour -kortit, tämä alkaa vuonna 2023 vuoden 2024 PGA Touria ajatellen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf