Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kanadalainen seiväshyppääjä Alysha Newman nauttii kesästä bikineissä – yli 30 000 tykkäystä!

Kanadalainen korkeushyppääjä Alysha Newman nauttii kesästä bikineissä - yli 30 000 tykkäystä!
Instagram / Alysha Newman

Alysha Newman on kanadalainen seiväshyppääjä. Vuonna 2019 Newman nappasi Dohan MM-kisoista viidennen sijan tuloksella 480. Vuonna 2017 kaunotar nappasi Lontoon MM-kisoissa seitsemännen sijan ja vuonna 2018 sisäratojen MM-kisoista hän sai kuudennen sijan. Hän on myös osallistunut Olympialaisiin kahdesti vuosina 2016 ja 2020.

Alysha Newman toimii myös mallina urheilu-uransa lisäksi. Yleensä hänet nähdään sosiaalisessa mediassa urheilulajiinsa liittyvissä kuvissa ja treeneissä, mutta hiljattain hän julkaisi poikkeuksellisen bikinikuvan.

Kuvassa hän poseeraa palmupuuhun nojaten hiukset letillä. Ei ole mikään ihme, että hänellä on jo yli 600 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Alysha on kotoisin Kanadasta, mutta hän opiskeli Miamin yliopistossa Yhdysvaltojen Floridassa. Alyshalla on myös oma OF-tili, jossa hän julkaisee eksklusiivista materiaalia, joka ei liity juurikaan urheiluun…

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut