Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon NBA-seura Utah Jazz tekee NBA-historiaa – Palkkaa kaikkien aikojen nuorimman päävalmentajan

Utah Jazz koripallo NBA
AOP

Koripallon NBA-seura Utah Jazz on mediatietojen mukaan palkkaamassa Will Hardyn päävalmentajakseen. Samalla joukkue tekee NBA-historiaa.

34-vuotias Will Hardy, koripallon NBA-joukkue Boston Celticsin apuvalmentaja, on mediatietojen mukaan allekirjoittamassa viiden vuoden sopimusta NBA:n Utah Jazzin kanssa. Hardy korvaa tehtävässä Quin Snyderin, joka ilmoitti aiemmin kesäkuussa jättävänsä seuran.

Jazzin Snyder-aikakausi oli suurelta osin onnistunut ja se päättyi kokonaissaldoon 372-264. Saldo on varsin kova siihen nähden, ettei Jazz kuulunut missään vaiheessa suurimpiin ennakkosuosikkeihin ja pudotuspelimenestys jäi laihanlaiseksi.

Samalla Jazz tekee NBA-historiaa, koska Hardystä tulee kaikkien aikojen nuorin NBA-päävalmentaja. Miehellä ei ole aiempaa päävalmentajataustaa aikuisten tasolta, mutta hän on toiminut NBA:ssa jo 12 vuoden ajan.

Hardy aloitti NBA:ssa videovalmentajaharjoittelijana San Antonio Spursissa vuonna 2010 oppien NBA:n historian menestyksekkäimmältä päävalmentajalta Gregg Popovichilta ja hänen henkilökunnaltaan. Hardysta tuli Spursin videokoordinaattori vuonna 2013 ja toimi roolissa vuoteen 2015 asti.

– Hänestä tuli ennen pitkää sen johtaja, tyyppi, josta olin riippuvainen. Jos halusin post-uppeja tai pick and rolleja tai tietää, miksi me olimme surkeita jossain viime yönä, hän tuli sisään ja sanoi: “No, katso, näin he tekivät”. Hän selitti sen minulle. Ja minä sanoin: “Voi luoja, tämä kaveri hajottaa asioita aivan kuten mekin”, Popovich ylisti entistä alaistaan.

Vuoden 2015 jälkeen Hardy ylennettiin Popovichin valmennustiimiin. Viime kauden jälkeen hän lähti San Antoniosta ja suuntasi Bostoniin ja tapasi toisen entisen Spursin apuvalmentajan, Ime Udokan.

Onnistunut kumppanuus teki Hardysta yhden halutuimmista ehdokkaista päävalmentajan avoimiin tehtäviin tänä kesänä. Huhtikuussa hän kävi Sacramento Kingsin haastattelussa, mutta hävisi kisan Mike Brownille.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo