Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomalaispelaajat aloittivat vahvasti Wimbledonin tennisturnauksessa

Emil Ruusuvuori miesten kaksinpeli Wimbledonin avoin tennisturnaus 2022
AOP

Suomen tennistähdet Harri Heliövaara ja Emil Ruusuvuori ovat aloittaneet Wimbledonin avoimen tennisturnauksen vakuuttavasti. Toisella kierroksella ovat edessä uudet haasteet.

Harri Heliövaara ja hänen nelinpeliparinsa Lloyd Glasspool tyylittelivät toiselle kierrokselle Wimbledonissa voitettuaan Hugo GastonLorenzo Musetti-parin miesten nelinpelin avauskierroksella lukemin 6-3, 6-3, 6-4.

Heliövaara ja Glasspool debytoivat viime vuonna Grand Slam -tasolla juurikin Wimbledonissa. Tuolloin pari ylsi komeasti kolmannelle kierrokselle ja nyt sama meno jatkui tämän vuoden avauksessa.

– Tämä oli todella hyvä aloitus meiltä. Matsi oli pelinkuvaltaan juuri sellainen kuin halusimmekin. Juttelimme lämmittelyssä, että ideaalia olisi ottaa ne yhdet murrot per erä ja aikalailla niinhän se meni tai otimme yhden enemmän ensimmäisessä, Heliövaara kertasi.

Ensimmäistä kertaa sijoitettuna parina oleminen Grand Slam -tasolla ei näkynyt ylimääräisenä puristuksena.

– Käsittelimme tilanteen todella hyvin ja näytimme ketkä ovat parempia. Olimme aggressiivisia ja otimme verkon haltuun sekä syötössä ja palautuksessakin olimme sopivasti edellä. Se oli mukavaa, helppoa ja iloista pelaamista.

Toisella kierroksella tulevat vastaan voittajat ottelusta Casper Ruud/William BlumbergNicolás Barrientos/Miguel Ángel Reyes-Varela. Ottelu pelataan todennäköisesti perjantaina.

Emil Ruusuvuori pelaa puolestaan torstaina klo 13.00 miesten kaksinpelin toisen kierroksen ottelunsa 21. sijoitettua hollantilaista Botic van de Zandschulpia vastaan. Ruusuvuori voitti avauksessaan Yoshihito Nishiokan lukemin 6-2, 6-2, 4-6, 6-4.

– Ensimmäisen kierroksen ottelu oli hyvä avaus. Kaksi ensimmäistä erää erityisesti osuivat, mutta sitten kolmas lipsahti. Onneksi sain neljännessä katki, ettei tarvinnut viidenteen mennä. Paljon hyvää ja paljon myös juttuja, joita voin parantaa jatkossa.

– Seuraavaksi vastassa tuttu hollantilainen, jonka voitin pari viikkoa sitten. Hän on kaikin puolin hyvä tennispelaaja ja erityisesti löytyy paljon ruutia. Hän pystyy tekemään oikeastaan mitä vain, mutta myös ailahtelee ja siihen yritetään iskeä, Ruusuvuori totesi.

Ruusuvuori kertoo olevansa tyytyväinen yllettyään nyt jokaisen Grand Slam -turnauksen toiselle kierrokselle.

– Se on hyvä juttu, mutta nyt sitten mennään seuraaville kierroksille kaikissa paikoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis